• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.02.2020

12:18

NOĆ SA NJOM KOŠTA 2000 EVRA?! Koraćeva RASKRINKANA usred rijalitija - David se oglasio o Aninim POSETAMA SORAJI bez njega!

Rijaliti

NOĆ SA NJOM KOŠTA 2000 EVRA?! Koraćeva RASKRINKANA usred rijalitija - David se oglasio o Aninim POSETAMA SORAJI bez njega!

Podeli vest

Šok!

Ana Korać je izvređala Minu Vrbaški, te je zbog toga Mensur Ajdarpašić ustao da odbrani svoju devojku i izneo ozbiljne tvrdnje o starleti.

ON JE KRIV ZA SVE?! Miljana Kulić za Informer.rs otkrila sve DETALJE IZBACIVANJA - Evo ZAŠTO više nije učesnik Zadruge 3 i šta ju je NAJVIŠE POVREDILO!

"Ti treba da brineš o svojoj devojci, koja je puna zla, ne zna više šta da radi, koja gleda mog dečka. Ona je jedna nesrećna devojka. Mislim da je odlepila za Davidom. Ona je na žurci, kada smo david i ja igrali i bili srećni, nije mogla da nas gleda i izašla je sa žurke", rekla je Koraćeva.

Foto: printscreen/tvpink

"Ostavi se ti sada Davida i Mine, nego mi reci šta radiš sa drugaricama preko na rođendanima? Ko je tamo osim vas? Neke starije čike?", provocirao ju je Mensur.

"Ja se sa svojom drugaricom viđam van Srbije, svi znaju zašto. David neće da ide sa mnom, on ima svoje drugove i svoje priče", rekla je Ana.

ZILHA POSLALA VAŽNU PORUKU U ZADRUGU! Edova žena PROVOCIRA kao nikada do sada - ZAPANJIĆE VAS DRAGANINA REAKCIJA!

"Čime se ti baviš, Ana? Odakle ti pare za sve to? Luksuzni hoteli u kojima je noć 2.000 evra i šoping koji košta po 20.000 evra. David taj život ne može da podrži. Ona je u ozbiljnoj svetskoj priči", vikao je Ajdarpašić.

Foto: Printscreen You Tube

"Ja sam od čoveka u Turskoj napravila milijardera. Ja zarađujem na marketingu. Ja sam u Turskoj zaradila koliko ti nećeš za 15 godina", uzvratila mu je Koraćeva.

"Sticajem okolnosti, znam neke ljude, imućne ljude i ne želim ovde da iznosim ono što sam od njih saznao. Ana ne priča sve Davidu o svom životu. Ona ode preko, odradi posao i donese Davidu novac", vikao je zadrugar.

EKSKLUZIVNO Miljana za Informer.rs posle IZBACIVANJA iz Zadruge! Evo šta kaže o PRODUKCIJI - ima VELIKU NOVOST - tiče se rijalitija! ŠOK!

"Ja tu zaradu neću komentarisati. Naravno da treba da ide sama, ja njoj verujem i prvi sam joj rekao da treba da se čuje i vidi sa drugaricom. Ja ne volim da budem privezak i naravno da će ići sama sa drugaricom", branio je David Dragojević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nesa

pre 4 godine

Sta to ona pruza za.2000.posebna joj.da nestoji popreko.ajde bre

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija