• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

30.12.2022

21:10

CARU ISPUNILE ŽELJU! Njih tri su ovo uradile za njega!

ATA Images

Rijaliti

CARU ISPUNILE ŽELJU! Njih tri su ovo uradile za njega!

Podeli vest

Filip Car neko je ko se do sada pokazao kao najveći zavodnik i srcelomac, najpoznatijeg imanja u Srbiji, a ovo je ta čuvena trojka atraktivnih devojaka, koja je obeležila 2022. godinu i njega ostavila je sve bez daha.

Popularne učesnice rijalitija "Zadruga", starleta Maja Marinković, Milica Veselinović i Aleksandra Nikolić, ove sezone, nisu odolele Caru, bez obzira što se on često predomišljao i išao od jedne do druge, kao bumbar sa cveta na cvet.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Filip Car

Aleks i Maja su ostavile svoje partnere zbog njega iako su se zaklinjale na večnu ljubav, te su Bilal Brajlović i Drejan Dragojević brzo pali u zaborav, kada se pojavio apolon iz Hrvatske.

Foto: zadruga printscreen

Filip i Aleks

Paraćinka Milica se odrekla svih simpatija u Beloj kući koje je imala, ali to nije rezultiralo vezom koja bi imala potencijala, te su se brzo i razišli, nakon što je bila intimna sa njim, a spekuliše se da ga je oralno zadovoljila. 

Foto: Printscreen

Maja i Filip

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija