• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.08.2023

13:22

Ekskluzivno! Vreli snimak Maje i Mikiše! Prigrlio Marinkovićevu otpozadi, pa zajedno napustili njegovu jahtu (VIDEO)

Pixabay/Printscreen Instagram

Rijaliti

Ekskluzivno! Vreli snimak Maje i Mikiše! Prigrlio Marinkovićevu otpozadi, pa zajedno napustili njegovu jahtu (VIDEO)

Podeli vest

Mikiša je dao Maji da vozi njegov skuter, a njihovi intimni kadrovi su usnimljeni i podeljeni na mrežama.

Bivši rijaliti učesnik, Bora Santana juče je proslavio svoj 35. rođendan, a žurka je upriličena na jahti bivšeg dečka Sandre Afrike, poznatog estradnog menadžera, Aleksandra Moskovljevića Mikiše

Pored Borine verenice, Milice Kemez, na žurci se našla i Maja Marinković, koja je nedavno stavila tačku na odnos sa Bilalom Brajlovićem. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARIJA MARINKOVIC (@majaamarinkovic)

Na društvenoj mreži Instagram osvanuo je snimak na kojem se vidi kako se Maja ludo provodi sa Mikišom, a osmeh sa lica nije skidala.

Foto: Prinskin

 

Informer je zatim došao u posed intimnog snimka Maje i Mikiše sa jahte. Naime, estradni menadžer je odlučio da dodatno usreći Marinkovićevu pa joj je dao da vozi njegov skuter dok je on sedeo sve vreme iza nje i kontrolisao šta radi.

Ono što je svima zapalo za oko jeste njihova prisnost i intima, pa su mnogi pomislili da među njima postoji nešto više od prijateljstva. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)
Politika

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)

Tradicionalna manifestacija za decu „Vaskršnje čarolije“ održana je ovog vikenda u Topčiderskom parku ispred Konaka kneza Miloša gde se okupio veliki broj dece koja su zajedno sa predstavnicima opštinskog rukovodstva uživala u vaskršnjem programu u organizaciji Opštine Savski venac.

05.05.2024

23:41

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija