• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Republika

30.09.2023

11:41

Prevara veka, Miljana i Bebica obmanuli javnost! Isplivali skandalozni detalji, dužni su 20.000 evra zbog kocke

ata/Shutterstock

Rijaliti

Prevara veka, Miljana i Bebica obmanuli javnost! Isplivali skandalozni detalji, dužni su 20.000 evra zbog kocke

Podeli vest

Izgleda da su Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica obmanuli čitavu javnost.

Kako navodi izvor blizak paru, oni su se dogovorili da budu kao u svađi, kako bi bili zanimljiviji i kako bi zaradili odvojene honorare, te vratili dugove koje su napravili zbog kocke.

- Miljana i Bebica su smislili pakleni plan jer su dužni 20.000 evra. Zadužili su se jer je Miljana opet izgubila na kocki velike sume novca i jedini način da se izvadi bio je da ponovo uđe u rijaliti. A pošto je veoma maštovita, sada već kao rijaliti veteranka, dosetila se da napravi dramu sa Bebicom pred ulazak i ponudi gledaocima nov zaplet, koji bi bili interesantniji, nego da su, kao prethodnih, sezona ušli kao par - priča dobro upućeni izvor.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

 

- Čak i Marija je pristala da odigra svoju ulogu u ovoj priči. Primetićete kako više ne pominje kocku kao ranije i da se cela priča i kod nje vrti oko Bebice i njihovog raskola. Ni njihovi cimeri u Beloj kući nisu još poverovali da je moguće da Nenad okrene ploču, jer im je on uvek i u svemu bio na usluzi. Neprirodno im je da ja on sam lupio šakom o sto i odlučio da pokaže ko kosi, a ko vodu nosi. Jasno je tu, i sada i uvek, da Miksi, kakva god da je, vodi glavnu reč u svemu.

Podsetimo, dok su još bili zajedno, Nenad Macanović i Miljana Kulić uhvaćeni su u kockarnici, iako je Kulićka prethodno sve vreme tvrdila da je sa tim prestala. Macanović se hvalio kako je on zaslužan što se poznata Nišlijka više ne kocka. Međutim, paparaco je ovaj par snimo u jednoj kockarnici dok sedi za aparatima, gde troši abnormalnu cifru. Odmah nakon ovih scena, Miljana je obavestila brojne pratioce da prodaje svoj Instagram profil, pa poručila zainteresovanima da joj se jave. Kako je i sama ranije u rijalitiju pominjala kockarske dugove, mnogi su pomislili da i nalog prodaje isključivo zbog tih dugova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija