• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Kocić

03.09.2022

13:20

UŽASAN PRIZOR NA MESTU NESREĆE! Mladić (24) poginuo u udesu u Međi, petoro povređenih! (FOTO)

Čitalac Dragan Ilić

Vesti

UŽASAN PRIZOR NA MESTU NESREĆE! Mladić (24) poginuo u udesu u Međi, petoro povređenih! (FOTO)

Podeli vest

U sudaru koji se noćas oko tri sata dogodio u leskovačkom selu Međa poginuo je, kako saznajemo, D.D. (24) iz susednog sela Draškovca, dok je jedna osoba zadobila teže povrede, a četvoro lake


Mladić se nalazio za volanom automobila „alfa romeo“ koji je proklizao i udario u betonsku ogradu sa leve strane puta, prevrnuo se i zaustavio na desnoj strani, a potom ga je udarilo drugo vozilo koje je nailazilo istim putem.

Prema nezvaničnim informacijama, D.D. je preminuo na licu mesta, tako da je ekipa leskovačke Hitne pomoći mogla samo da konstatuje njegovu smrt.

Direkto Opšte bolnice u Leskovcu Nebojša Dimitrijević izjavio je da su nakon udesa u toj ustanovi zbrinuti I.B. (45), P.P. (23), C.S. (28), S.A (26) i N.M. (28).

„I.B. je primljen na hirurgiji zbog povreda koje je zadobio na koži glave i nakon zbrinjavanja upućen je na pregled kod neurohirurga u UKC Niš, jer mi u bolnici nemamo lekara te specijalnosti. Prvi pregled nije ukazivao da ima povrede zbog kojih bi morao da bude zadržan na lečenju u Nišu, tako da verujemo da će biti vraćen i da će nastaviti lečenje na hirurgiji u Leskovcu. Ostali pacijenti su nakon pregleda pušteni na kućno lečenje“, rekao je Dimitrijević.

Kako saznajemo, muškarac koji je zadržan na bolničkom lečenju nije se nalazio ni u jednom automobila, već je izašao iz kuće da bi pomogao suvozaču iz „alfe“ i povređen je kada je putem naišlo drugo vozilo.

Selo Međa udaljeno je petnaestak kilometara od Leskovca, a udes se dogodio na blagoj krivini u blizini škole. Saobraćaj na toj deonici puta od Brestovca do Bojnika, bio je više sati u prekidu zbog uviđaja.

Uzrok udesa za sada nije poznat, pretpostavlja se da mu je kumovala neprilagođena brzina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija