• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.N.

18.03.2023

18:00

POTRESNO SVEDOČENJE KOMŠIJE ZVERSKI ZLOSTAVLJANE STARICE: Uvijena u ćebe i krvava po licu došla je kod mene, TRAŽILA POMOĆ! (FOTO)

V.N.

Vesti

POTRESNO SVEDOČENJE KOMŠIJE ZVERSKI ZLOSTAVLJANE STARICE: Uvijena u ćebe i krvava po licu došla je kod mene, TRAŽILA POMOĆ! (FOTO)

Podeli vest

Meštanka sela Radojevo, 68-godišnja žena, nakon svirepog mučenja, a potom silovanja, umotana u ćebe i krvavog lica pomoć je prvo potražila od komšije preko puta, Bojana Felbaba.

On za Informer svedoči o užasnom jutru kada je komšinicu ugledao izmučenu i onemoćalu, a potom joj je pritekao pomoć.

Buđenje tog jutra, 17. marta oko 6 časova, Bojan Felbab nikada neće zaboraviti. Sve mu se čini kao
košmarni san koji želi da zaboravi.

- Uvijena u ćebe i sva krvava po licu, komšinica je došla kod mene 17. marta oko 6 sati. Uzrujao sam se i uplašio kad sam je ugledao. Jedva je stigla do mene. Ja živim odmah preko puta od nje. Zamolila me je da odem kod drugog komšije koji je inače vodio brigu o njoj, vozio ju je u bolnicu i donosio sve što joj je potrebno. On je i pozvao policiju i hitnu pomoć. Pitao sam je šta je bilo, rekla je da su je pretukli i mučili tri sata. Nije znala da mi kaže ko je to učinio-priseća se Felbab.

Foto: V.N.

 

Nesrećnu ženu su 17. marta nakon ponoći, do tri ujutru brutalno pretukli i iživljavali se nad njom dvojica sugrađana tražeći od nje novac. Potom ju je Lj. N. (32) koji je zajedno sa svojim sedamnaestogodišnjim rođakom provalio u njenu kuću, silovao. Za ovo divljačko mučenje nepojmljivo zdravom razumu, motiv je, kako se pretpostavlja, bio novac koji žena dobija od muževljeve penzije.

- Žena živi sama. Sahranila je oba sina i supruga. Njen suprug je poginuo na ratištu u Bosni. Za nju se tragedije samo nižu jedna za drugom. Oktobra prošle godine je operisana, kada su joj izvadili matericu. Tuga je to velika. Još se nije oporovali od te ginekološke intervencije. Ona je dobra duša, nikoga ne dira, živi povučeno-priča jedna meštanka Radojeva.

Kako navodi, Lj. N. i sedmnaestogišnjak su u srodstvu. U pitanju su navodno ujak i sestrić. Nakon ovog monstruozng čina, obojica su pobegli.

- Udarali su je svugde po telu, ženu je silovao Lj.N., dok je maloletnik preturao po stvarima i tražio novac. Pretili su joj da će je ubiti. Rezali su je po telu. Mučki su se iživljavali nad nemoćnom ženom. Našli su novac, nije u pitanju velika suma, a zatim su je polivali vodom da dođe svesti, jer je žena ležala nepomično, iznemogla i izubijana-kaže za Informer dobro obavešten izvor.

Zabrinuti za bezbednost, posebno žene 

U Radojevu posle bezumnog iživljavanja nad njihovom sugrađankom vlada muk, neverica i zabrinutost. Kako je Informer proverio na licu mesta, svi su zabrinuti i strepe za svoju bezbednost, posebno ženski deo populacije.

Foto: V.N.

 

- Verujte da smo toliko uzrujana da smo morale tablete za smirenje da popijemo. Ovo je nečovečno što se dogodilo. Strepimo i za svoju bezbednost. Upadaju nam u kuće, pljačkaju nas, ne biraju se sredstva. Postoji grupa, da kažemo bandita, od kojih svi strahuju. Potrebna nam je zaštita, ako je to ikako moguće- pričaju meštanke koje su žele da ostanu anonimne.

Uhapšena dvojica zlotvora 

Lj.N. i njegov 17-godišnji saučesnik su privedeni. Prvom je po nalogu Všeg javnog tužilaštva u Zrenjaninu određeno zadržavanje od 48 sati, dok je maloletnik priveden kod sudije za maloletnike Višeg suda u Zrenjaninu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija