• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

15.04.2023

17:05

MOJA VERENICA VIŠE NE VAŽI! Pukle ljubavi Belivukovih vojnika, ostavile ih kada su završili u zatvoru!!!

Printscreen

Vesti

MOJA VERENICA VIŠE NE VAŽI! Pukle ljubavi Belivukovih vojnika, ostavile ih kada su završili u zatvoru!!!

Podeli vest

Marka Andrića, zvanog Kuzman, iz Niša, koji je posle hapšenja pripadnika kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, molio sud da mu ne odredi pritvor jer ne može bez verenice, a potom je na suđenju nazvao "verenicom koja više ne važi", ostavila je Nišlijka za kojom je patio!

Istu sudbinu doživeo je i svedok-sardnik Nikola Spasojević.

Spasojević je, podsetimo, pre nego što je postao svedok-saradnik iz zatvora verenici slao ruže, kojima se ona hvalila na društvenim mrežama i zahvaljivala mu. Međutim, slike je obrisala, a na mrežama nedavno objavila i fotografije sa novim izabranikom.

Foto: printscreen

Marko Andrić je patio za verenicom, a ona ga ostavila kada je završio u zatvoru

- Andrić i njegova verenica živeli su zajedno u Nišu pre nego što je on uhapšen. Među presretnutim i snimljenim razgovorima su i brojni koji su upravo njih dvoje vodili, a u kojima pominju Veljka Belivuka, Milana Ljepoju, "škaljarce", drogu, i oni će verovatno biti i izvedeni kao dokaz. Iz tih razgovora proizilazi da se Andrić bivšoj verenici poveravao o svim prljavim poslovima - podseća sagovornik Kurira.

Inače, na prvom saslušanju kod tužioca za organizovani kriminal govorio je o svojoj verenici.

- Meni je moja verenica sve u životu, ni na koji način nije umešana, ja sam samo diskutovao sa njom, onako kao kada vi dođete kući pa se požalite žen oko nečega, znači ona zna te stvari. Molim vas, omogućite mi da je viđam jer iskreno ne pada mi teško boravak u zatvoru, ali ona je ceo moj svet i, evo, nismo se videli 15 dana i jako teško to podnosim psihički i emotivno - žalio se Andrić tužiocu na saslušanju.

Međutim, u oktorbru prošle godine, kada je javno na suđenju iznosio odbranu, ponovo se obratio tužiocu i osvrnuo na svoj emotivni satatus.

- Moja verenica za koju sam vam tada rekao, više ne važi. Samo je prestala da mi dolazi u posetu, bez reči - dodao je on.

Međutim, Kurir je otkrio da ona ima novog verenika sa kojim stvara porodicu, i da je već u to vreme otpočela novi život.

Poslao joj 101 ružu iz zatvora

I Nikola Spasojević, kum Marka Miljkovića, koji je u međuvremenu postao svedok-saradnik, kada je uhapšen imao je nevenčanu suprugu. Ona se ubrzo posle njegovog hapšenja na društvenoj mreži Instagram pohvalila da joj je za godišnjicu u maju 2021. poslao 101 ružu iz zatvora.

Foto: Privatna arhiva

Pukla ljubav preko žice, Spasojević sa verenicom dok je bio na slobodi

- Interesantno je da je pre nego što je uhapšen Spasojević sumnjao da ga supruga vara i raspitivao se o jednom policijskom službeniku u tom smislu, a da je muškarac s kojim je njegova, sada već bivša nevenčana supruga, pre nekoliko meseci objavljivala slike, upravo policajac - otkriva naš izvor.

Inače, prema njegovim rečima, vođama organizovane kriminalne grupe Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću supruge i dalje redovno dolaze u posete.

- Na suđenjima se ne pojavljuju, ali redovno dolaze u pritvor u zgradi Specijalnog suda u Beogradu - kaže on i podseća da se nedavno prvi put u sudnici, u publici pojavila i supruga optuženog Dejana Tešića.

Svedok-saradnik dobio dete

Optuženi Milovan Tadić Miksa, koji je javnosti postao poznat kao bivši dečko starlete Tijane Ajfon, tokom boravka u pritvoru postao je otac.

Foto: Instagram

Milovan Tadić je bio u vezi sa staretom Tijanom Ajfon

Interesantno je da je međutim, kada je tražio da bude pušten iz pritvora u kom je od 4. februara 2021. tražio da boravi na adresi kod majke.

- Otac je u međuvremenu postao i svedok-saradnik Bojan Hrvatin, čija je supruga bila trudna kada je uhapšen - podseća sagovornik Kurira.

Slađana i muž zajedno u sudnici

Jedina žena koja je optužena da je bila pripadnica klana Veljka Belivuka, Slađana Sekulić, ruku pod ruku sa suprugom, optuženim Vladom Georgijevim dolazi na svako suđenje.

Podsetimo, njen suprug je bivši policajac Dragan Sekulić, koji je promenio ime i postao Georgijev.

Foto: Informer/Marko Đoković

Slađana Sekulić i njen muž Vlado Georgijev su na istoj optužnici

- Bračni par iz Loznice je zajedno završio u pritvoru u velikoj akciji hapšenja. Sudi im se zbog sumnje da su osmatrali deo oko Partizanovog stadiona i dojavljivali vođama grupe da li ih motre suparnici ili policija. Iz pritvora je prvo puštena Slađana a potom i njen suprug, koji je inače bio menadžer pevača Raste - podseća naš sagovornik i dodaje da slike snimljene tokom istrage, pokazuju da su se pre hapšenja intenzivno družili sa bračnim parom Belivuk.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Sport

Vinisijus posle preokreta Bajerna izvukao bod Realu
Fudbal

Vinisijus posle preokreta Bajerna izvukao bod Realu

Drama na "Alijanc areni", Bajern umalo do preokreta, ali je Vinisijus Žunior doneo izjednačenje Realu! Fudbaleri Bajerna odigrali su nerešeno sa Real Madridom 2:2 (0:1) u prvom meču polufinala Lige šampiona.

30.04.2024

22:52

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija