• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.N.

02.05.2023

13:17

MUŠKARAC IZBODEN ŠRAFCIGEROM U NOVOM MILOŠEVU!  Vozač jurio da ga odveze do hitne, imao i policijsku pratnju

Insider/printscreen

Vesti

MUŠKARAC IZBODEN ŠRAFCIGEROM U NOVOM MILOŠEVU! Vozač jurio da ga odveze do hitne, imao i policijsku pratnju

Podeli vest

Muškarac M. D. (42) iz Žablja, teško je ranjen kada ga je 1. maja uveče napadač šrafcigerom ubo u stomak u Novom Miloševu! Povređeni je zbog povrede jetre hitno operisan u kikindskoj Opštoj bolnici.

M.D. je u bolnicu dovezen privatnim automobilom i nalazi se u stabilnom stanju nakon operacije, kažu za, Informer u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

- Pacijent se nalazi na Odeljenju intenzivne nege i u stabilnom je stanju. U bolnicu je stigao oko 21 sat  prethodne noći, a povređen je u Novom Miloševu - rekli su nam u kikindskoj bolnici.

Foto: printscreen

 

M.D. je, kako saznajemo ranjen šrafcigerom, a njegov napadač je uhapšen, zaniimljivo je da je vozača koji je prevozio teško povređenog muškarca zaustavila policija. 

- Vozač koji prevozio teško ranjenog muškarca jurio je do bolnice iz Novog Miloševa, a na ulazu u Kikindu nije se zaustavio na znak saobraćajne policije koja je pojačano kontrolisala saobraća. Policijska patrola odmah je krenula za vozilom i pratila ga do bolnice, kada je bilo jasno da je slučaj hitani da je u pitanju ljudski život. Do prijemnog odeljenja bolnice prvo je stigao automobil u kome je bio teško ranjeni muškarac, a za njim i službeno vozilo kikindske policije - objasnio je naš sagovornik.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija