• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.05.2023

09:28

DOJAVE O BOMBAMA ŠIROM SRBIJE! Evakuisane škole u Novom sadu, Kragujevcu, Čačku, BEZBEDNOSNA PROVERA U TOKU!

RINA

Vesti

DOJAVE O BOMBAMA ŠIROM SRBIJE! Evakuisane škole u Novom sadu, Kragujevcu, Čačku, BEZBEDNOSNA PROVERA U TOKU!

Podeli vest

U jutarnjim časovima stigla je dojava o postavljenoj bombi u Mašinsko-saobraćajnoj školi u Čačku. Takođe, dojave o bombi su stigle i na Ekonomskom fakultetu i gimnaziji u Kragujevcu, kao u sedam osnovnih škola u Novom Sadu.

Na samom početku prvog časa rekli su nam zaposleni da napustimo klupe i izađemo iz učionica. Cela škola izašla je van školskog kruga dok nije stigla policija. Samo se prvi čas nije održao - kazao je Nenad K. koji pohađa školu u Čačku.

Na lice mesta stigli su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova koji su pretražili prostorije i ustanovili da se radi o lažnoj dojavi.

Ubrzo je nakon uviđaja nastava u ovoj školi nastavljena.

Kako je potvrdio izvor iz novosadske policije, za sada su evakuisane osnovne škole "Prva vojvođanska brigada", "Kosta Trifković", "Sonja Marinković", "Dušan Radović", "Aleksa Šantić", "Ivan Gundulić" i "Žarko Zrenjanin".

Evakuacija i u Gornejm Milanovcu

Osnovne škole "Desanka Maksimović" i "Momčilo Anastasijević" u Gornjem Milanovcu dobile su ovoga jutra dojave o podmetnutim bombama

Pripadnici Specijalnih jedinica za razminiranje policije su na terenu i vrše pretragu prostorija u pomenutim škola.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Uspešno održana konferencija Lepota žene!
Moda i lepota

Uspešno održana konferencija Lepota žene!

Konferenciju "Lepota žene" drugu godinu za redom organizovala je agencija "Advertising Solutions", na čelu sa Natašom Vulin. Tokom celodnevnog programa, 21. maja, u prostoru Jugoslovenske kinoteke govorilo se o ženama kroz prizmu zdravlja, snage, pobede i lepote.

22.05.2024

16:37

Džet set

Srbija