• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Srpski portal

14.08.2023

22:44

"Joj al' si napravio krvoproliće, ti si moj brat"! Podržavali Nermina, a sad ih očekuju ove kazne

Informer

Vesti

"Joj al' si napravio krvoproliće, ti si moj brat"! Podržavali Nermina, a sad ih očekuju ove kazne

Podeli vest

Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo u Gradačcu, ubivši svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović, kao i oca i sina Džengiza i Denisa Ondera, snimao je krvavu odmazdu u lajv prenosu.

Iako je teško poverovati, postojali su oni koji su podržavali zločinca u tom jezivom prenosu na Instagramu.

Prenos uživo je pratilo preko 15.000 ljudi, a neki su veličali ovaj gnusni zločin, te su u lajvu ostavljali bolesne poruke podrške ubici.

"Ti si moj brat", "Joj, jesi napravio havanu krvi", samo su neke od njih.

Mladić po imenu Huso I., tokom jezivog prenosa, pisao da mu je Sulejmanović "brat", te iskazivao oduševljenje krvničkim pohodom.

Huso I. je na društvenim prozivke zbog svog umobolnog postupka odgovorio brutalnim pretnjama.

- Ko god ima da mi kaže nešto od vas ja**ra, slobodno dođite i recite, svako zna gde živim. Vi ste rute male i gnjide koje su jake samo na tastaturi. Trebalo je da izađete napolje i da se pokažete. Pozdrav za sve mangupe – napisao je mladić uz smajlije koji se vesele.

Foto: Informer

 

Navodno je neke svoje objave izbrisao, ali su ih istražni organi dokumentovali i biće upotrebljeni kao dokaz.

Umobolni "navijači" biće procesuirani

Kako "Radio Sarajevo" nezvanično saznaje, protiv osoba koje su komentarisle snimak, biće podnete odgovarajuće krivične prijave.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Federacije Bosne i Hercegovine oglasili su se o sprovedenim aktivnostima o onima koji su podržavali Nermina Sulejmanovića tokom prenosa krvavog pira uživo putem Instagrama.

Navodno već je locirano 40 osoba koje su podržavale Sulejmanovića. Međutim još nije poznato koliko je tačno ljudi identifikovano.

Snimak od kog se ledi krv u žilama

Podsetimo, Sulejmanović je ubio svoju suprugu u Gradačcu, ispred vikendice u mestu Sibovac, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Foto: Informer

 

Kako se moglo videti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dete. Nakon što je pretukao on je i ubio svoju nevenčanu suprugu.

Posle zločina objavljivao sadržaj na mrežama

Nermin Sulejmanović je nakon zločina nastavio da postavlja fotografije na ovoj društvenoj mreži. Najpre je postavio fotografiju sa ubijenom ženom i ćerkom, a potom i fotografiju njega sa ćerkom.

U javljanju uživo na Instagramu najavljivao je da planira da ubije još osoba, te isticao kako mu to nije prvo ubistvo.

Rekao je da je ubio čoveka, njegovog sina i svoju ženu, kao i da je "pucao na policajca, ali ne zna šta je s njim bilo".

Nakon što je lociran i opkoljen, ubica je počinio samoubistvo pred policajcima.

Inače, Nizama Hećimović (38) sahranjena je danas na groblju pored džamije u Mionici kod Gradačca.

Podsećanja radi, Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Kakva uvertira za PSŽ: Lajpcig demolirao Borusiju, Bajern preživeo!
Fudbal

Kakva uvertira za PSŽ: Lajpcig demolirao Borusiju, Bajern preživeo!

Ekipa Borusije iz Dortmunda ubedljivo je savladana na gostovanju Lajpcigu sa 4:1 u 31. kolu Bundeslige, pa je pitanje kako će ovaj poraz uticati na "milionere" pred njihov okršaj sa Pariz Sen Žermenom u polufinalu Lige šampiona 01. maja. Bajern je ostvario tešku pobedu nad Ajntrahtom od 2:1, a sa tri boda izvukli su se Volfsburg i Verder Bremen.

27.04.2024

18:55

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija