• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Jutarnji list

20.08.2023

20:36

"Pogledaj, u vratima auta ti je moja minđuša"! Nizama znala za Nermina i policajku, ali se nadala...

Društvene mreže/Tanjug/AP

Vesti

"Pogledaj, u vratima auta ti je moja minđuša"! Nizama znala za Nermina i policajku, ali se nadala...

Podeli vest

Trostruki ubica iz Gradačca Nermin Sulejmanović se takmičio kao bodibilder i radio je u teretani. U dvoranu je dolazila i Dž.S., policajka iz Gradačca. Iako ona to negira, tetka ubijene Nizame Hećimović, Zijada Pamuković tvrdi da je policajka bila u vezi sa Sulejmanovićem.

- Istina, od avgusta je počeo da se ponaša drugačije, otkad je počeo vezu s tom policajkom. To se znalo, nije tajna, bili su u Crnoj Gori zajedno na moru. Nizamu je ona zvala i govorila na primer: "Pogledaj, u vratima auta ti je moja minđuša". Sedam dana pre krvoprolića bili su zajedno na bazenima u Orašju, oni se nisu skrivali. Nizama je znala, javljali su joj ljudi, ali bila je trudna. Uskoro je došlo dete i nadala se da će biti bolje - otkrila je Zijada za Jutarnji list.

Rekla je da je bilo teško, da su Nizami svi dojavljivali gde su ih videli, ali da nikad nije u javnosti pokazivala osećanja. 

Foto: Društvene mreže

 

- Hodala je ponosno, bila je uvek doterana, kuća joj je bila sređena. O njemu je posebno brinula, obroci su, to što je jeo zbog svog treninga, morali da budu tačno na vreme, strogo disciplinovano. Stvarno se trudila da taj brak opstane. Kod njega se preselila tek pre porođaja. Inače, mislim da su bili u vezi oko četiri godine - rekla je Zijada.

Osim navodne veze, masovni ubica iz Gradačca Nermin Sulejmanović za 16. avgust imao, pišu pojedini mediji, zakazano venčanje s trećom ženom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija