• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Republika

20.08.2023

19:22

"Ušao je kroz prozor u sobu gde je bila Nizama i pucao joj ispod nogu"! Stravična ispovest teče ubijene žene u Gradačcu

Epa,instagram

Vesti

"Ušao je kroz prozor u sobu gde je bila Nizama i pucao joj ispod nogu"! Stravična ispovest teče ubijene žene u Gradačcu

Podeli vest

Teča ubijene Nizame Hećimović detaljno je opisao kako je izgledalo kobno jutro, kada je krvnik Nermin Sulejmanović otkrio gde se nalazi njegova nevenčana supruga, ali i kako se ponašao dok je uznemiravao Nizamu, ne znajući gde se ona nalazi.

- Tih dana stalno je zvao. Malo joj je obećavao da će biti sve lepo, pa bi onda opet nazvao, govorio joj vulgarne stvari, pretio da će joj pobiti svu familiju i nju kad je nađe. Tražio je da mu preda dete, onda govorio da ga neće. Zvao je i njenu sestru, odlazio tamo, zvao je i mene i moju suprugu više puta, pretio je svima - kaže Nizamin teča Samir Pamuković.

Jednom prilikom, prepričava on, masovni ubica Sulejmanović nazvao je njegovu suprugu kako bi saznao gde je Nizama, a teča ga je je usmerio na oca ubijene žene i saopštio mu da sa njim može da priča o tome.

Foto: Instagram

 

- Kad je jednom pozvao moju ženu, uzeo sam telefon i rekao mu da prestane da nas uznemirava, da može da dođe i popriča sa mnom ako želi i da mi ne znamo gde je Nizama - ispričao je Samir i dodao:

- Rekao sam mu: "Ako ne veruješ, dođi i pogledaj". Nije prošlo dva minuta, on je već bio ispred kuće. Nizama je bila sa malom u dečijoj sobi. Izašao sam na ulicu i rekao mu: "Nizama nije tu, ako ne veruješ uđi i pogledaj. Ako je nađeš neka bude moja krivica, ali ako je ne nađeš, čim izađeš iz ove kuće ti i ja smo zauvek završili’. On je mene zvao "tetak" kao i Nizama. Poštovao me je. Pogledao me i rekao: "Verujem ti tetak", otišao je. Nisam znao što bih drugo - priča dalje Samir dodajući kako mu se tada Nermin činio normalan.

Sat vremena pre krvavog pira, Samir i Nermin su razgovarali telefonom.

- Tog dana Nermim me je zvao ujutru pre osam sati. Ja sam se spremao na put za Italiju, ali nisam hteo da mu kažem. Pitao je kada će doći Nizanim otac iz Nemačke kako bi popričao sa njim. Nije delovao ljuto, a nije bio ni agresivan. Sat vremena posle je krenuo u svoj krvavi pohod - priseća se on.

Foto: Foto: Avaz/A. Bešić.

 

Prvo mesto na koje je Nermin došao bila je kuća tetka i tetke. Kao da je znao da je Nizama baš tu.

- Pre 9 ujutru došao je svojim automobilom ispred kuće. Lupao je na ulazna vrata koja su bila zaključana. Zatim je otišao iza kuće i razbio staklo na vratima, a onda ušao u kuću. Stavio je pištolj supruzi na glavu i pitao za Nizamu. U međuvremenu ona je pobegla sa bebom u jednu od soba i zaključala se. On je čuo da u toj sobi plače beba. Pucao je opet u vrata kako bi ušao, ali nije uspeo. Na kraju je u tu sobu ušao kroz prozor - preričava teča kobno jutro i dodaje:

- Supruga i sin otišli su na ulicu i sin je telefonom pozvao policiju. Nizama i Nermin  su se svađali u sobi, odjeknuo je još jedan pucanj, pucao joj je pod noge. Uzeo je dete, sišao do auta i pozvao Nizamu da dođe. Supruga i sin su stajali na ulici desetak metara dalje. Nizama je izašla na terasu i gledala ga. Nije htela da siđe. On je urlao, dozivao, besnio sve više - priča Pamuković.

Nesrećna žena vapila je za pomoć, dozivala je tetku, od monstruma niko je nije mogao odvojiti, to je pokušao njen sin, ubica izvadio pištolj i zapucao na njega.

- Nizama je plakala, pogledala je u moj ženu i rekla: "Tetka, pomozi mi!" Moja žena je rekla: "Nemoj, Nizama, ići, dođi ovamo". Ali on je opet dreknuo na nju. U tom trenutku moj sin kreće prema njoj sa namerom da joj pomogne, ali Nermin tad ispaljuje prema mom sinu tri hica. Jedan ga je pogodio u nogu. On je pao. Kad je Nizama videla da ga je upucao, u strahu je krenula sama prema autu. Čim je sišla on ju je uzeo za kosu i vukao prema autu. Sve to trajalo je 20-tak minuta. Tek kad je Nermin odvezao Nizamu i bebu došla je policija - do detalja je ispričao Samir i dodaje da je policijska stanica na tri minuta od kuće, ali da su toga dana, do njih prvo došli lekari Hitne pomoći.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija