• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

24.10.2023

09:55

Pucnjave, obračuni, podmetnuti požari, narkotici... Ovo je grad u Srbiji gde policija ima "puna ruke posla", ali jedna stvar privlači pažnju

Informer

Vesti

Pucnjave, obračuni, podmetnuti požari, narkotici... Ovo je grad u Srbiji gde policija ima "puna ruke posla", ali jedna stvar privlači pažnju

Podeli vest

Tri pucnjave, još najmanje toliko tuča, ubadanja nožem, paljenja automobila i švercovanje narkotika.

Novi Pazar od 1. septembra puni stranice crne hronike sa nizom zločina. Poslednji u nizu koji je potresao javnost je pucnjava koja se dogodila u nedelju, a u kojoj je ranjen taksista.

Naime, tokom jutarnjih sati u naselju Novopazarska banja došlo je do pucnjave u kojoj je ranjen taksista A. D.

- Na njega je u blizini specijalne bolnice Novopazarska banja pucao nepoznati napadač i tom prilikom ga ranio u nogu. Povređeni muškarac transportovan je u Opštu bolnicu u Novom Pazaru gde mu je ukazana neophodna medicinska pomoć - potvrđeno je za RINU.

Izboden maloletnik

U petak, 20. oktobra, učenik osmog razreda Osnovne škole "Avdo Međedović" u naselju Selakovac u Novom Pazaru zadobio je ubodnu ranu tokom svađe u dvorištu škole. Na njega je nasrnuo vršnjak, takođe učenik iste škole i tom prilikom ga nožem ubo u predelu stomaka.

Foto: RINA

 

Incident se dogodio u petak nakon završenog poslednjeg časa, a učenika sa ubodnom ranom navodno je jedan od radnika škole uputio da odmah ide kući. Povređeni maloletnik je pao u blizini svoje porodične kuće, gde su ga pronašli članovi porodice. Brzom reakcijom, prevezen je u Novopazarsku bolnicu gde mu je pružena neophodna medicinska pomoć.

Maloletnik uboden u pešačkoj zoni

Maloletna osoba zadobila je 15. oktobra ubodne rane u predelu bubrega u pešačkoj zoni u Novom Pazaru.

U Ulici 28. novembra u Pazaru ispred jednog ugostiteljskog objekta teško je ranjena jedna osoba nakon što je došlo do kraće tuče i ubadanja nožem.

Izgoreo BMW, požar podmetnut

U ranim jutarnjim časovima, 7. oktobra u Novom Pazaru zapaljen je luksuzni automobil, BMW X3, koji je skoro u potpunosti uništen.

Požar je u velikoj meri uništio luksuzno vozilo. Vatrogasci su uspeli da brzo obuzdaju vatru, sprečavajući dalje potencijalne štete na okolnim objektima, uključujući i porodičnu kuću vlasnika.

Foto: Rina

 

Nakon intenzivnog rada na terenu, inspektori su uspeli da identifikuju muškarca koji je zapalio vozilo Novopazarcu.

Radi se o tridesettrogodišnjem J.B. iz tog grada.

Pijani Novopazarci napravili haos

Tokom noći 1. oktobra u jednom ugostiteljskom objektu u centru Novog Pazara došlo je do masovne tuče u kojoj je učestvovalo oko dvadesetak lica.

- Počeo je opšti metež, više se nije znalo ko se sa kim tuče. Bili su u vidno alkoholisanom stanju. Onda je došla policija i privela desetak osoba u stanicu, kazao je za RINU jedan od očevidaca.

Foto: informer.rs

 

U ovoj masovnoj tuči jedna osoba zadobila je teže telesne povrede, dok su ostali lakše povređeni.

Slomio staklena vrata i pobegao iz Tužilaštva

Muškarac E. O. tokom popodnevnih sati 30. septembra pobegao je iz prostorija Tužilaštva.

E.O. je slomio staklena vrata i pobegao.

On je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga.

Starac (74) u sobi hotela krio oružje

Policija u Novom Pazaru je 28. septembra uhapsila A. R. (74). Policija je, prilikom pretresa sobe jednog hotela u Novom Pazaru, koju je koristio A. R., pronašla pištolj i 55 metaka, rezervni okvir, sataru i nož.

Muškarac izboden u Novom Pazaru

Oko 2.30 časova 24. septembra u Novom Pazaru mladić je zadobio povrede opasne po život kada ga je nepoznati muškarac izbo oštrim predmetom.

Do zločina je, saznaje "Blic" došlo u Gradskoj ulici bez broja, u internet klubu kada je maskirani muškarac oštrim predmetom ubo R.H. (22).

Pucnjava za pucnjavom

24. septembra oko 20.30 časova došlo je do pucnjave u Ulici Stevana Nemanje u centru Novog Pazara.

U pucnjavi koja se dogodila ispred ugostiteljskog objekta su ranjeni Novopazarci N. E. i M. L. koji su prevezeni u novopazarsku Opštu bolnicu.

Samo 10 dana ranije, u naselju Novopazarska banja je ranjen Tarik H. (21).

Na njega je iz "sačekuše" zapucao sugrađanin Veljko M. (23) i tom prilikom ga iz vatrenog oružja pogodio u glavu, prenosi indeksonline.rs.

Kako je "Blic" pisao, oružje kojim je Veljko pucao je u vlasništvu njegovog oca. Tarik je preminuo nakon 12 dana borbe za život.

U sanitetu prevozio tri kilograma droge

Policajci iz Novog Pazara pronašli su 13. septembra u ambulantnim kolima Hitne pomoći tri kilograma marihuane.

Policajci su sanitet dovezli ispred PS Novi Pazar nakon čega je detaljnim pretresom pronađena opojna droga. Kako je Informer saznao, policajci su dobili dojavu da se baš u tom sanitetu nalazi droga.

Pretučen radnik obezbeđenja

Radnik obezbeđenja M. M. brutalno je pretučen 6. septembra u prepodnevnim časovima u tržnom centru u Novom Pazaru, a kako se sumnja, njemu je teške telesne povrede naneo njegov kolega sa posla E. K.

Kako su za medije rekli nezvanično iz firme u kojoj su zaposleni, E. K. je radio noćnu smenu, dok je M. M. trebalo da radi u prvoj smeni.

- Pre ovog događaja nije bilo nikakve svađe između njih dvojice. Razmenili su par reči i došlo je do napada - rekli su tada oni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija