• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Ć. - V. N.

24.03.2024

15:01

"Zamahnula je dva puta, a treći put sam podmetnuo ruku"! Srđan iz sela Šarlinac kojem je žena zabila sekiru u glavu! Nagađa se i mogući motiv pokušaja ubistva...

Aleksandar Jovanović Cile, Shutterstock

Vesti

"Zamahnula je dva puta, a treći put sam podmetnuo ruku"! Srđan iz sela Šarlinac kojem je žena zabila sekiru u glavu! Nagađa se i mogući motiv pokušaja ubistva...

Podeli vest

Slađana S. (50), koja je juče ujutro zabila sekiru u glavu suprugu Srđanu S. (53) dok je spavao u selu Šarlinac kod Leskovca navodno je bila ljubomorna, a i često su se svađali oko para, saznaje nezvanično informer.rs!

Meštani Šarlinaca nerado govore o ovom mučnom događaju, tvrdeći da ne znaju šta je uzrok pokušaja ubistva.

Po selu se šuška i da je Srđan voleo da popije, kao i da Slađana nije baš volela da se druži sa komšijama.

- Slađana, koju su svi zvali Ceca, rodim je iz sela Donje Brijanje, a udala se u Šarlinac za Srđana. Ne znamo šta se dešavalo u njihovoj kući, ali ženi je očigledno prekipelo. Strašno što je došlo do toga jer imaju dvoje divne dece i imućna su porodica - pričaju meštani za informer.rs.

Srđanovi rođaci su zanemeli i nisu bilo voljni za razgovor. 

Srđan S. je u leskovačkoj bolnici i u svesnom je stanju, a policiji je ispričao kako ga je supruga napala.

- On im je rekao da je spavao i da ga je žena udarila sekirom u glavu, a kada je zamahnula treći put, Srđan je stavio ruku ispred sebe i tad mu je ruka malo povređen. Ispričao je da je ženi oteo sekiru i ustao tako ranjen,  a ona je istrčala iz kuće - priča dobro upućen izvor za informer.rs.

Sečivo sekire napravilo je površinski rascep Srđanu na glavi od nekoliko centimetera pa su to lekari odmah ušili, a povređena mu je i desna šaka. Srđan S. je iz kolica sam ustao i legao u krevet.

- U strahu da je muž ne stigne, Slađana je istrčala je i bežala čak prema selu Pečenjevce iako joj je mnogo bliže drugo mesto Draškovac. Trčala je nekih 10 do 15 kilometara. Sršan je krupan čovek i preživeće. Nekome je telefonirao i rekao da je dobro, da mu je glava ušivena i da će sve da se vidi na snimku video-kamere u dvorištu - dodaje naš sagovornik.

Slađana S. je privedena i uhapšena juče zbog sumnje da povredila svog supruga, nanevši mu udarac sekirom u glavu.

Saslušana je u Policijskoj upravi Leskovac, utvrđuju se sve činjenice i obavešteno je Tužilaštvo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija