• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Alo

09.04.2024

12:03

Oglasila se majka Dankinog ubice! Ispričala kako joj je bilo na saslušanju pa zavapila

Informer / printscreen

Vesti

Oglasila se majka Dankinog ubice! Ispričala kako joj je bilo na saslušanju pa zavapila

Podeli vest

Svetlana Dragijević, majka Dejana koji je osumnjičen za ubistvo Danke Ilić (2), i Dalibora koji je bio osumnjičen za zakopavanje tela, ali je onda preminuo, od jutros je bila u policiji gde je dala još jednu u nizu izjava.

- Evo, žurim u Bor. Jesu me saslušavali policajci, i to četiri puta. Bilo mi je strašno. Ništa drugo ne znam i ne čitam medije. Sada žurim u Bor da nešto završim - rekla je Svetlana Dragijević za Alo.

Njeni sinovi uhapšeni su prošle nedelje zbog ubistva devojčice Danke Ilić. Stariji sin Dejan (50) nalazi se u pritvoru zbog sumnje da je dete zadavio golim rukama i sakrio telo, a njegov mlađi brat Dalibor bio je osumnjičen da mu je pomogao da premesti telo na drugu lokaciju, ali je on u subotu umro u pritvorskoj jedinici PU Bor od posledica infarkta.

 

Pripadnici MUP danas pretražuju drugi deo Lazarevog kanjona, nakon što su zajedno sa spasilačkim timom i Gorskom službom spasavanja, pretražili prvih 3,5 kilometara. Pretražena je i jama iznad kanjona, doboka 70 metara.

Dvogodišnja Danka ilić nestala je 26. marta na porodičnom imanju, a prošle nedelje je otkriveno da je ubijena.

Zbog ovog svirepog zločina kao glavnoosumnjičeni u četvrtak su uhapšeni Srđan Janković (50) i Dejan Dragijević (50).

Posle njih u petak su privedeni i Dalibor (40) i Rade Dragijević (73), Dejanovi brat i otac, zbog sumnje da su pomogli u premeštanju tela, dok su Srđan i Dejan osumnjičeni da su kolima pregazili devojčicu, koju je Dejan, prema krivičnoj prijavi, zadavio golim rukama.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 4 nedelje

Treba uhapsiti sve punoletne Dragijeviće i ne puštati da pokopaju Dalibora da bar malo vide kako to izgleda da ne možeš najmilijeg da ispratiš i pokopaš.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije
Društvo

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije

Nа tеritоriјi grаdа Bеоgrаdа, u окviru еpidеmiје priјаvljеnе 22.2.2024. gоdinе, rеgistrоvаnо је 57 slučајеvа mоrbilа, оd којih је 47 pоtvrđеnо u Rеfеrеntnој lаbоrаtоriјi Institutа zа virusоlоgiјu, vакcinе i sеrumе „Tоrlак”, а 10 оbоlеlih оsоbа su коntакti lаbоrаtоriјsкi pоtvrđеnih slučајеvа.

07.05.2024

22:58

TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)
Live TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)

Vladimir Putin biće na čelu Rusije do 2030. godine. Ruska vojska počela vežbe za upotrebu nestrateškog nuklearnog oružja. Kineski predsednik Si Điping u poseti Beogradu. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su pukovnik Duško Šljivančanin i dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije. Uživo u program uključio se i analitičar Andreja Lović koji je komentarisao današnju posetu Si Đipinga Beogradu.

07.05.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija