• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.11.2023

19:19

Vučić objavio sjajne vesti za penzionere! Za par dana dobiće 20.000, i to je znak pažnje za one koju su za nas dali sve!

printscreen

Vesti

Vučić objavio sjajne vesti za penzionere! Za par dana dobiće 20.000, i to je znak pažnje za one koju su za nas dali sve!

Podeli vest

Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, obratio se u Kraljevu, u Novoj hali sportova gde se održao predizborni skup liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

- Sada su otvorili karte. Kako kažu uduružuju se protiv Vučića. Ne udružuju se oni protiv mene, ne vređaju moju porodicu već vređaju svaku vašu porodicu, oca, majku dete... Šta im je problem. Osim ujedinjenja protiv Vučića ponudili su borbu protiv porodica, uvrede i rekli kako će da se obračunavaju sa nama. Mi vodimo brigu o ljudima. Ljudi su za nas najvažniji. Zato kad dolazim na ovakva mesta uvek obiđem neku porodicu da čujem običan narod šta mi kaže. Mi govorimo našim rezultatima i našim delima. Kažemo da će plata prosečna biti 1400 eva, penzija 650 evra i minimalac preko 650 evra. Hoće li biti idealno, pa neće, ali će biit mnogo bolje nego danas - kazao je predsednik.

Vučić je poručio da država nije igračka, te da izbori nisu igra.

- Za nas je važno da pokažemo brigu prema našim majkama, penzionerima, Penzioneri će za par dana dobiti 20.000, i to je znak pažnje za one koju su za nas dali sve. Želim da pozovem i mlade ljude da dobro pogledaju, da li žele budućnost, kakva je bila nekada, a kakva je danas. Na insitutu za fiziku se vratilo 40 ljudi, i pozivam ljude da se sve više vraćaju. Svakoga dana dragi prijatelji slušate o težini situacije u kojoj se nalazimo - kazao je predsednik.

Kako je rekao Srbija ostala dosledna te nije uvela sankcije Rusiji, jer čuva tradicionalne prijatelje jer se "u teškim trenucima prijatelju ne okreću leđa" - poručio je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!
Društvo

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!

Radmila Petrušić (1948-1999) bila je nastavnik Srpskog jezika i živela je u Pećkoj Banji zajedno sa suprugom Mihailom te sinovima Danilom i Goranom.Radmila je svoj radni vek počela daleke 1968. godine u varoši Vrela u etnički čistom albanskom mestu. Bila je pravi primer hrabre i ponosne Srpkinje koja se uvek vodila krilaticom "Sve za Srbiju, Srbiju nizašta".

06.05.2024

20:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija