• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.03.2024

11:28

Sad je jasno zašto izmišljaju tupave izgovore oko datuma izbora u Beogradu: Dvocifrena razlika!

Ata images

Vesti

Sad je jasno zašto izmišljaju tupave izgovore oko datuma izbora u Beogradu: Dvocifrena razlika!

Podeli vest

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević obelodanio je rezultate istaživanja javnog mnjenja pred nove beogradske izbore.

Analizirajući predizborne i političke vesti na prvom Kolegijumu na Informer televiziji, Vučićević je rekao da je video istraživanja jedne renomirane beogradske agencije koja je gotovo u procenat pogodila rezultate decembarskih izbora i da je lista koja će nositi ime Aleksandra Vučića u ozbiljnoj prednosti.

Foto: Zoran Sinko

 

- Znaju oni da će prsnuti na tim izborima kao lajsna. Sada je razlika 11 procenata, 41 na prema 30 za Vučićevu listu. Zato onda izmišljaju glupave izgovore - rekao je Vučićević osvrćući se na mnogobrojne izgovore lidera opozicije zašto beogradski izbori ne bi trebalo da budu održani 28. aprila, što je jedan od zakonski mogućih datuma.

- Prosečna razlika u poslednjih sedam dana je 9 odsto. A bila je 6 pre decembarske izbore - dodao je Vučićević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija