• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.02.2024

12:19

DOSTA ZLOČINA! Kolumna Dragana J. Vučićevića: Zabraniti Vučića!

Zoran Sinko

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Kolumna Dragana J. Vučićevića: Zabraniti Vučića!

Podeli vest

Zabraniti, ukinuti, ubiti Aleksandra Vučića! To je jedina njihova politika. To je jedini plan i program takozvane opozicije, svih tih vaskolikih đilasovskih hejtera, teško obolelih od patološke želje za vlašću.

Do danas to je bilo manje ili više očigledno, nezvanično to smo s većom ili manjom sigurnošću pretpostavljali, ali sada za to imamo i službenu, zvaničnu potvrdu.

Zahtev "Proglasa" da se Vučiću zabrani da svoje ime ubuduće istakne na bilo kojoj izbornoj listi jeste vrhunac bahatosti, ali i finalni dokaz političke impotencije onih koji sami sebe danas i ovde nazivaju opozicijom. 

Jer zašto oni traže da se Vučić politički likvidira? Da, može biti, aktuelni šef države nije prekršio neki zakon, da nije uhvaćen u nekom ozbiljnom kriminalu (mada, po našem zakonu, čak i osuđenici iz zatvora imaju pravo da biraju i da budu birani); da mu, predsedniku, možda nisu pronašli neke skrivene milione, tajne račune, da ga nisu uhvatili u nekakvim koruptivnim poslovima; da nije AV, ne dao Bog, pogazio Ustav?!

Ma ne, bre, ništa od toga. Problem je, kažu proglasovci, to što je Vučić previše popularan, što ga narod voli isuviše, problem je to što ima preveliki rejting, na izborima je nepobediv, pa ga onda, logično, treba i zabraniti!?! Ne verujete? Preterujem? Proguglajte onda samo šta je prošle nedelje, lobirajući za antisrpsku rezoluciju Evropskog parlamenta, tamo u Strazburu rekao onaj Đilasov potrčko Đorđe Stanković.

Pa upravo to: Zabranite Aleksandru Vučiću da svoje ime "pozajmljuje" svojoj stranci i koaliciji i mi ćemo onda, verovatno, moći da pobedimo njegov SNS!?!

Ludilo, dakle, mozga! Neverovatno ali istinito! U svakoj drugoj prilici, u svakoj drugoj "disciplini" svako onaj ko bi izašao sa sličnim zahtevom bio bi proglašen za ludaka! Zamislite boksera koji traži da se njegovom protivniku pre ulaska u ring zaveže jedna ruka ili polomi noga; zamislite fudbalski tim koji traži da se pre utakmice najboljem igraču suparničke ekipe zabrani da igra jer je previše dobar golgeter?!? Ne možete to ni da zamislite? Pa kako onda možemo uopšte da razgovaramo o "zabrani Vučića"?! Kako smo, zaboga, stigli dotle da kao nešto normalno razmatramo mogućnost smrtne političke kazne za nekoga čija je jedina krivica to što je previše popularan, što je "previše" dobrog uradio za svoju zemlju i svoj narod?!

Elem, od ta njihova posla nema ništa, neće oni moći da zabrane, neće uspeti da "politički likvidiraju" Aleksandra Vučića - jer neće nikako biti da će u Srbiji biti ono što nigde ne biva i nikada bivalo nije - mada, koliko čujem, neki u EU, neki u OEBS-u, gde li već, ozbiljno razmatraju mogućnost da vlastima u Srbiji "preporuče" da prihvate zahtev "Proglasa"!?!

No, biće da od ove lude priče ima i neke koristi. Sada je, jelte, posve jasno da su lažne sve one njihove šolak-đilasovske priče o "krađi izbora" i "fantomskim biračima", sada je i slepom očigledno da je sve to samo dimna zavesa iza koje se krije jedan jedini zahtev, samo jedna želja - da zabrane Aleksandra Vučića jer nikako drugačije ne mogu da ga pobede!?! 

Razumemo se.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija