• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.08.2021

07:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 9. DO 16. AVGUSTA! Ovnovi se ZALJUBLJUJU na poslu, Devicama OLAKŠANJE, a evo koji ZNAK može da OSTVARI sve što ZAMISLI

Pixabay

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 9. DO 16. AVGUSTA! Ovnovi se ZALJUBLJUJU na poslu, Devicama OLAKŠANJE, a evo koji ZNAK može da OSTVARI sve što ZAMISLI

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde u narednoj nedelji...

OVAN

Posao - Mars u Devici donosi vam dinamičnu nedelju na poslu, ali i priliku za veću zaradu. Nije isključeno da ćete dobiti pondu za bolje plaćen posao. Imaćete odličnu saradnju sa Devicama i Bikovima. Sada je vreme da zahtevate povišicu!

Ljubav - Upoznaćete ljubav na poslu. To je neko sa kim radite ili poznajete tu osobu preko posla. Mešate poslovno i privatno, ali vam to ne smeta. Ukoliko ste slobodni, flertovaćete na radnom mestu.

Zdravlje - Bolje.

 

BIK

Posao - Venera vam donosi uspeh na poslu i to u saradnji sa Devicama. Ne treba da posustajete u ovom periodu jer lako možete da ostavrite svoje snove, iako ste se pomalo ulenjili. Posao ćete doživljavati kao zabavu jer ćete biti veoma kreativni i ovaj period treba da iskoristite.

Ljubav - Pred vama je lep period za ljubav. Nije isključeno da ćete se zaljubiti kao nikada do sada. Ukoliko imate partnera, možete da očekujete i proširenje porodice. Odličan period za ljubav!

Zdravlje - Dobro.

Foto: Pixabay

Najtačniji nedeljni horoskop

BLIZANCI

Posao - Iskroristite uticaj Merkrua iz Lava jer je to prilika da otvorenije pričate o svojim zahtevima i osećanjima. Do sredine nedelje još uvek imate mogućnost da popravite pregovore i ubedite druge u svoje stavove. Porodična situacija vas često izbacuje iz koloseka, ali morate da napravite balans između poslovnog i privatnog života.

Ljubav - Taman ste mislili da ste rešili neke probleme sa partnerom, a ponovo se sve vratilo na staro. Morate da budete strpljivi ako želite da se odnos popravi.

Zdravlje - Osetljivije.

 

RAK

Posao  - Naglašeno treće polje vam pruža puno mogućnosti za pregovore. Moguće je i kraće putovanje. Imate veliku moć ubeđivanja i vi trenutno možete da ostvarite sve što zamislite. Iskoristite nedelju koja je pred vama.

Ljubav - Potrebno je što više da razgovarate o problemima koji vas opterećuju. Partner se opet vraća na prošlost i zbog toga ne možete da se fokusirate na sadašnjost. Biće flerta preko poruka i to će vam prijati.

Zdravlje - Dobro.

Foto: pexels.com

LAV

Posao - Naglašeno drugo polje ukazuje da imate odlične šanse za uvećanje zarade. Imaćete priliku da zaradite dodatni novac ili dobijete povišicu. Bilo kakav rad će vam padati teško, ali vam planete donose dobru zaradu. Fokuisrajte se na detalje koji su vam važni.

Ljubav - Imali ste kratkotrajno poznanstvo, ali to nije isplao onako kako ste mislili. U ovom periodu u fokusu nije ljubav, nego novac i posao. Iako ćete zbog toga biti nezadovoljni, morate sa sačekate drugu polovinu avgusta.

Zdravlje - Solidno.

 

DEVICA

Posao - Merkur ulazi u vaš znak, pa ćete osetiti veliko olakšanje i konačno ćete uspeti da se fokusirate na ono što vam je važno. Iako ćete imati česte rasprave oko toga kako posao treba da se obavlja, ovo je odličan period za ostvarivanje ličnih ciljeva, pa i na poslu.

Ljubav - Venera u vašem znaku čini vas ljubavni život uzbudljivijim, pa je sigurno da vam flerta nee nedostojati. Ukoliko ste slobodni, imate velike šanse sa se zaljubite.

Zdravlje - Osetljivo.

Foto: pexels.com

VAGA

Posao - Venera u Devici vas čini zatvorenim, pa ste se distancirali i delujete nezaainteresovano za posao. Previše ste okupirani sobom i ličnim obavezama, a poslom najmanje. Da biste se vratili u normalu treba da sačekate kraj nedelje, kada će biti mnogo veće šanse za uspeh na svim poljima.

Ljubav - Imaćete susrete na mestima zatvorenog tipa. U ovom periodu ste sepcifični jer želite više avanture i misterije u bilo kakvim odnosima. Prijaju vam osobe koje ne pokazuju svoje pravo lice. Vodite računa u kakve veze se upuštate. Ako ste u braku, partner ima tajnu koju ne želi da podeli sa vama.

Zdravlje - Slabije.

 

ŠKORPIJA

Posao - Prija vam trenutni položaj planeta, pa imate veliku prijateljsku podršku, pa i na poslu. Jedna Devica će vam ponuditi saradnju i u ovom periodu imate šanse da ostvarite projekat sa prijateljima.

Ljubav - U emotivnom smislu mešate prijateljstvo i ljubav, pa ste u dilemi. Jedna osoba koju poznajete odavno je počela da gaji emcije prema vama. Moguća je romansa iz prijateljstva.

Zdravlje - Odlično.

Foto: Pixabay

STRELAC

Posao - Naglašeno deseto polje ukazuje da vam je karijera u prvom planu. Imaćete dobru ponudu koja će vam biti odskočna daska u karijeri. Sve je podređeno poslovnim obavezama i na to crpite maksimum energije. Pod stresom ste ali vam prija što se trudite.

Ljubav - Uskoro ćete upoznati jednu ambicioznu osobu koja je uspela u životu. To će biti neko ko je potpuno drugačijeg temperamenta nego vi, ali ćete biti oduševljeni.

Zdravlje - Slabije.

 

JARAC

Posao - Konačno ulazite u bolji period za posao kada će komunikacija biti stabilnija. Čućete vesti koje će vam iči u prilog, tako da ćete od sredine nedelje biti zadovoljni. Ovaj period je u znaku putovanja, tako da svaka promena može samo da vam bude od koristi.

Ljubav - Ukoliko ste u vezi ili u braku, prijalo bi vam da otputujete zajedno. Sa druge strane, ukoliko niste, imate priliku za susret sa nekim ko se trenutno nalazi u drugom gradu. Ta daljina vam raspaljuje maštu, pa ćete se dobro osećati.

Zdravlje - Odlično.

Foto: Pixabay

VODOLIJA

Posao - Pred vama je period koji donosi neočekivane promene. To može da se odnosi na mesto življenja, ili kompletnu promenu koja će biti potrebna. Imaćete veće troškove, ali je sigurno da pokušavate da iskoristite sve moguće prilike kako biste promenili svoj život na bolje.

Ljubav - Potrebno vam je više vremena za sebe. To se oseća i partnera vas ne razume. Probajte da ne ulazite u rasprave, nego odvojite vreme za sebe, kako bi prošla kriza.

Zdravlje - Osetljivo.

 

RIBE

Posao - Planete u Devici vam kvare planove, pa ste često nervozni. Možete da očekujete nesporazume sa svih strana. Bićete i razočarani u pojedine osobe, a ponajviše jer se ne razumete. Potrebno je da odbacite neke zastarele stavove zarad novih na radnom mestu.

Ljubav - U ljubavi ste na distanci. Iakao ne biste želeli da je tako, nikako ne možete da razumete stanje kroz koje partner prolazi. Nije dobra nedelja za početak nove romanse.

Zdravlje - Slabije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina
Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina

Više javno tužilaštvo u Pančevu je danas donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog D. B. (39) iz Alibunara zbog sumnje da je neutvrđenog dana u periodu od 27. aprila do 29. aprila ove godine primenom nasilja ugrozio telesni integritet svoje vanbračne partnerke D. S. (42) iz Jabuke tako što ju je u kući u kojoj su živeli u Alibunaru, u Ulici Save Munćana, šakama stegao za vrat usled čega je nastupila smrt oštećene, saopštio je MUP.

30.04.2024

19:02

Sport

Vinisijus posle preokreta Bajerna izvukao bod Realu
Fudbal

Vinisijus posle preokreta Bajerna izvukao bod Realu

Drama na "Alijanc areni", Bajern umalo do preokreta, ali je Vinisijus Žunior doneo izjednačenje Realu! Fudbaleri Bajerna odigrali su nerešeno sa Real Madridom 2:2 (0:1) u prvom meču polufinala Lige šampiona.

30.04.2024

22:52

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija