• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: atma.hr/informer.rs

04.11.2021

10:24

SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK IMA SVOJU DUHOVNU ŽIVOTINJU! Saznajte koja je vaša!

Pixabay

Horoskop

SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK IMA SVOJU DUHOVNU ŽIVOTINJU! Saznajte koja je vaša!

Podeli vest

Duhovne životinje su naši vodiči u životu, koji nam pokazuju pravac. One predstavljaju oličenje našeg karaktera

Svaki horoskopski znak ima svoju duhovnu životinju.

Ovan

Duhovna životinja Ovna je tigar, s kojim dele brzinu, oštrinu i žestoku narav. Znaju šta žele i nikome ne dopuštaju da im stane na putu ili da ih sputavaju u tome šta žele da ostvare. Uvek su u potrazi za nečim novim, a kad i upadnu u nevolju – sposobni su da se sami iz nje izvuku.

Foto: Pixabay

Duhovna životinja Ovna je tigar

Bik

Bik je toliko poseban da je njegova duhovna životinja – isto bik. Oni su jaki i sposobni vođe i uvek preuzimaju inicijativu. Znaju šta žele od života i ne plaše se da se izbore za to. I znak i duhovna životinja su tvrdoglavi, beskompromisni i skoro uvek na kraju dobiju to što žele.

Blizanac

Duhovna životinja Blizanca je lisica – radoznala, zabavna i nežna. Baš poput svoje duhovne životinje, ljudi rođeni u znaku Blizanca znaju da budu nemarni i energični, a i lukavi. Na prvi pogled će vam se činiti naivni, ali iznutra čuči jedan pravi mali lukavac.

Rak

Duhovna životinja Raka je oposum, koji je jako prilagodljive prirode. Rak je usamljen i tajanstven i jako drži do sebe. Oboje su poznati po tome da znaju da izbegavaju ljude, ali to ne znači da Rak ne voli svoje bližnje.

Lav

Ovo je lako za pogoditi – duhovna životinja Lava je paun. Oboje vole da se šepure i uživaju u divljenju drugih. Bitno im je kako ih drugi vide, a svaki izlazak je nova prilika da se pokažu u novom ruhu. Uvek daju sve od sebe da se pokažu u najboljem svetlu.

Foto: ilustracija/pixabay.com

Devica

Device su inteligentne, a to je jedna od njihovih najjačih karakteristika, stoga ne čudi da je njihova duhovna životinja orangutan, koji ima sposobnost da razmišlja i razume. Problem postoji da bi se rešio, a Devica uvek traži nove načine kojima bi olakšala svoj život i planira unapred kako bi zaobišla potencijalne probleme.

Vaga

Vaga je poput zeca – ljubazna, umiljata i topla, a najviše voli da provoditi vreme u društvu. Uživa kada je okružena ljudima, ali ne podnosi haotične situacije. Beži iz stresnih situacija jer je jako plašljive prirode.

Škorpija

Škorpije su najsličniji dabrovima, svesni su toga što imaju i uvek su spremni da iskoriste svoje resurse. Veliki radnici, stalno traže nove projekte i uvek sebi postavljaju nove ciljeve koje žele da ostvare. Iako je discipliniovan i izuzetan radnik, Škorpija je nepovjerljiva i osvetoljubiva.

Strelac

Duhovna životinja Strelca je vidra koja simbolizuje njegove najjače karakteristike – entuzijazam i smisao za dobru zabavu. Vole da su okruženi svojim bližnjima, a na život gledaju kao na igru. Iako jako angažovan, Strelcu je lako odvući pažnju s bitnih stvari.

Jarac

Spiritualna životinja Jarca je konj. Oboje su pouzdani, stabilni i konzistentni. Tradicionalni i s velikom samokontrolom. Jarci, poput konja, su stabilni i čvrsti, često oslonac svojim bližnjima.

Foto: Pixabay

Vodolija

Vodolija voli da se zabavlja kao delfin. Vrlo je pametan i ima avanturistički duh, a život mu je jedna velika igra ispunjena raznim događajima i zabavom. Po prirodi duhovita Vodolija je miljenik suprotnog pola, uvek spremna na nešto novo.

Ribe

Ribe su vrlo slične morskim konjićima. One su osetljive i ljubazne, a u ljubavi kad jednom pronađu svoju srodnu dušu, ona to ostaje do kraja života. Ribe su intuitivne i emotivno svesne. Vole da budu u blizini porodice i prijatelja i izbegavaju opasnost kada je to moguće


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi u Loznici! Selektor stigao na finale Kupa! (VIDEO)
Fudbal

Piksi u Loznici! Selektor stigao na finale Kupa! (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine večeras na stadionu "Lagator" u Loznici igraju finale Kupa Srbije, a meč je privukao veliku pažnju srpske fudbalske javnosti. Kako javlja naš izveštač iz Loznice, na novootvoreni stadion stigao je i selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi.

21.05.2024

19:54

Planeta

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!
Sami su to tražili

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!

Demokratija je u Evropi zamišljena kao osnovna vrednost koju podržava šira javnost širom kontinenta. Istovremeno, a talas ekstremne desnice, čiji se vrhunac očekuje tokom evropskih izbora u junu, smatra se samo prolaznom političkom pojavom. I dalje se veruje da će evropska demokratija opstati - iako zvuči utešno, to nije sasvim tačno, piše Politiko .

21.05.2024

19:30

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija