• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.11.2023

08:39

Odgovor na astrološko pitanje za "Pscupka74" (natalna karta)

Shutterstock

Horoskop

Odgovor na astrološko pitanje za "Pscupka74" (natalna karta)

Podeli vest

Pozdrav S, ti si Lavica, sa podznakom u Blizancima.

Veoma zanimljiva kombinacija znaka i podznaka jer nisi klasična Lavica, nego imaš osobine Raka, koji ti daju posebnu vrstu emotivnosti.

Iako imaš energiju Lava, zaista si emotivna čak i više nego što drugi primećuju na prvi pogled, što ti daje posebnu saosećajnost za druge ljude.

Trenutno je u fokusu zdravlje zbog Marsa koji i dalje pliva kroz Škorpiju. Uz to i pojačane tenzije na radnom mestu. 

Foto: Shutterstock

 

 

U toku druge polovine decembra imaćeš lep period za neki emotivan susret ili je mogućnost da preko prijatelja ostvariš neki svoj san ili očekivanje.

Pitajte astrologa! Svake nedelje potpuno besplatno odgovaramo na vaša pitanja

Februar 2024. godine je astro alarm za zdravlje i posao, tako da u tom intervalu ne treba da zapostavljaš sebe ali isto tako ne treba da imaš velika očekivanja od posla u tom mesecu.

Dakle, bilo kakva velika poslovna obećanja u februaru neće biti ostvarena.

Prva polovina 2024. godine je bitna za novac do maja meseca.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?
Live TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?

Još dva dana ima do bruke i sramote u Savetu Evrope. Još veća parodija je što će Nemci sve to da otvore. I dalje se čekaju informacije o padu helikoptera u kom je bio predsednik Irana. Na ove teme u "Info večeri" govorili su novinarka Olivera Miletović, narodni poslanik SNS Uglješa Mrdić i dr Dragan Petrović, Institut za međunarodnu politiku i privredu.

21.05.2024

22:22

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija