• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.03.2024

06:40

Dnevni horoskop za sredu 20. mart! Ovnovima poznanstvo sa starijom osobom, a ovaj znak se zaljubljuje u prijatelja

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za sredu 20. mart! Ovnovima poznanstvo sa starijom osobom, a ovaj znak se zaljubljuje u prijatelja

Podeli vest

Bliži se pomračenje punog Meseca u Vagi, a pred nama je još jedan uzbudljiv astrološki dan. Saznajte šta su vam zvezde priredile za danas.

OVAN

LJUBAV: U vaš život može ući neko ko je dosta stariji ili će vam sudbina nametnuti nekoga ko nije u vašoj ligi. POSAO: Vaš entuzijazam će biti na izrazito niskom nivou. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

BIK

LJUBAV: Teško vam je da ostvarite harmoniju kada ima tako malo prilika za zajedničko uživanje. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa javnim nastupom i marketingom. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Foto: Shutterstock

 

 

BLIZANCI

LJUBAV: Želite da ostavite dobar utisak, a vaša trenutna duhovitost i komunikativnost će vam to omogućiti. POSAO: Bićete u limbu, ništa posebno se neće desiti. ZDRAVLJE: Slab imunitet.

RAK

LJUBAV: Možda ćete se zaljubiti u prijatelja ili nekog koga ćete upoznati preko prijatelja. POSAO: Imaćete problema sa nadređenima i bilo kakvom osobom od autoriteta. ZDRAVLJE: Promenljivo.

LAV

LJUBAV: Trenutno je možda najveći problem to što vam se niko ne dopada. POSAO: Izvestan napredak je moguć ako se bavite kreativnim zanimanjem i obrazovanjem. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA

LJUBAV: Izabrana osoba bi mogla da ispolji nezrelo ponašanje, a vas će i bez toga biti teško usrećiti. POSAO: Loš dan za partnerstva, a moguć je i zastoj u tokovima novca. ZDRAVLJE: Slabije.

VAGA

LJUBAV: Bićete nezadovoljni svojom situacijom, ali nećete ništa preduzeti, jer besomučno vagate, a malo delate. POSAO: Mogući manji pozitivni pomaci. ZDRAVLJE: Urogenitalne tegobe.

Foto: Shutterstock

 

 

ŠKORPIJA

LJUBAV: Bićete nesrećni jer ćete verovati da nedostatak strasti kod partnera pokazuje nedostatak ljubavi. POSAO: Možda vam treba neki dodatni izvor prihoda. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC

LJUBAV: Ljubavni život vam je trenutno nevažan. POSAO: Želećete da promenite karijeru ili da sebi nekako obezbedite uspeh, ali trenutak nije povoljan. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

JARAC

LJUBAV: Ako ste u vezi, možete očekivati harmoniju, ali ako ste sami, ne očekujte da danas nađete ljubav. POSAO: Uspećete da ostvarite neke ciljeve. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VODOLIJA

LJUBAV: Previše ste obuzeti drugim stvarima da biste se bavili ljubavnom životom. POSAO: Situacija će se donekle popraviti. Imaćete uspeha u kreativnom i umetničkom radu. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE

LJUBAV: Bićete vrlo nesigurni, zbog čega ćete biti nesrećni i u ljubavi. Nećete verovati da možete osvojiti osobu koju želite. POSAO: Bez promena i bitnih dešavanja. ZDRAVLJE: Prehlada.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija