• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

06.01.2024

16:50

Poludeće za vama! Muškarci ne mogu da odole ženama koje rade ove 3 stvari

Freepik.com

Ljubav

Poludeće za vama! Muškarci ne mogu da odole ženama koje rade ove 3 stvari

Podeli vest

Ako ste se ikada zapitali zašto izgleda da neke žene znaju kako da nateraju muškarca da se zaljubi u njih bez nekog veliko napora, odgovor je da radi sledeće tri male stvari.

Možda se čini da ne rade ništa posebno, ali njihov metod daje razultate. One nikada ne sede i pitaju se da li ih neki momak voli ili ne, jer je njima i svima oko njih očigledno da muškarci jako padaju na njih i žele da budu s njima.

Srećom, ako želite da znate kako da osvojite svakog muškarca, uz malo detektivskog rada (i neke tajne iz muške perspektive), možete naučiti kako da naterate momka da se zaljubi u vas za vrlo kratko vreme.

Žene koje znaju šta tera muškarce da se zaljube znaju da ove tri male stvari čine da oni ne mogu da vam odole.

Foto: Shutterstock

 

One muškarcima prepuštaju inicijativu 

Žena koja zna kako da natera muškarca da je juri, neće mu pomoći kad se "saplete". Ona nastavlja sa svojim životom kao da joj veza s njima nije ni na kraj pameti.

Ona mu pušta da radi sav težak posao. Da zove, planira sledeći sastanak i plaća izlaske.

Dame koje se ovako ponašaju razumeju muškarce i zadovoljstvo koji oni osećaju kada nekom ugađaju.

Ako muškarac oseti da cenite ono što radi za vas i da vas čini srećnim, signalizirajte mu da je na pravom putu i neće vas ostaviti na miru dok vas ne osvoji.

One dopuštaju da pokažu svoju vrednost

Jednom kada tip počne da se zaljubljuje u tebe, lako je postati nestrpljiv. Prirodno je da želite da znate kada ćete ići na drugi sastanak, kada će vas nazvati ili koji su njegovi planovi.

Iako je to razumljivo, žene koje znaju šta tera muškarce da se zaljube ostaju strpljive. Dopuštaju da se njihova interakcija sa momkom odvija prirodno jer žele da vide kako on rešava stvari.

Oni razumeju da koncept udvaranja podrazumeva da jedna osoba juri drugu i da se pokaže dostojnom u tom procesu, i dozvoljavaju da se to desi, iako ponekad žele da pozovu momka i popričaju.

Oni znaju da im je strpljenje prijatelj i da čekanje dok on ne pozove mu omogućava da joj pokaže da li je on zaista tip muškarca kojeg želi da zadrži.

Foto: Shutterstock

 

One izražavaju svoja osećanja

Žena koja zna šta tera muškarce da se zaljube, ne gubi vreme u raspravama koje ne vode nikuda. Ona jednostavno daje muškarcu do znanja šta joj se u odnosu s njim sviđa, a šta ne.

Da bi stigao do vašeg srca, on mora da vodi računa o vašim osećanjima. Tek ako vas razume na emotivnom planu, moći će da vam se još više približi.

Zbog toga je od velikog značaja da s njim razgovarate o tome kako se osećate. Ako radi nešto ili kaže nešto što vam ne odgovara, obavestite ga.

To možda zvuči kontraintuitivno, ali kada kažete muškarcu kako se osećate, posebno ako se osećate loše, to će ga inspirisati da vam pomogne da se oraspoložite.

A ako mu to pođe za rukom, on će osetiti veću privrženost prema vama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"
Istraga u toku

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"

Telo Dejana P. (33) pronađeno je u zapaljenom automobilu u avgustu prošle godine u Majdanpeku. Iako se najpre mislilo da je nastradao u saobraćajnoj nesreći, tri meseca nakon istrage otkriveno je da je Dejan zapravo ubijen, a pojavile su se sumnje da je u zločin umešana njegova supruga Slađana P. (25) i dvojica mladića - S. M. (25) i maloletnik (17).

01.05.2024

16:18

Sport

Hoće li Nađ biti trener Partizana i naredne sezone? (ANKETA)
Partizan

Hoće li Nađ biti trener Partizana i naredne sezone? (ANKETA)

Trener fudbalera Partizana Albert Nađ imenovan je pre dva dana za šefa stručnog štaba crno-belih i tom prilikom potpisao je ugovor na godinu i po dana. Međutim, to suštinski ne mora ništa da znači i od više faktora zavisi koliko će se Nađ zaista zadržati na poslu o kojem je sanjao.

01.05.2024

14:01

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15