• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

04.01.2024

16:00

Samo je želela da se uda u beloj venčanici! Najradosniji dan se ovoj mladi pretvorio u pakao, svekrva joj uništila sve snove

Shutterstock

Zanimljivosti

Samo je želela da se uda u beloj venčanici! Najradosniji dan se ovoj mladi pretvorio u pakao, svekrva joj uništila sve snove

Podeli vest

Anonimni muškarac (32) razbesneo je čitav svet kada je zabranio svojoj verenici (23) da na venčanju nosi belu haljinu jer nije nevina.

 Kako kaže, on potiče iz veoma religiozne porodice prema čijoj tradiciji devojkama koje nisu "čiste" tačnije nevine pre venčanja nije dozvoljeno da nose venčanicu bele boje.

- Moja porodica zna da moja buduća supruga nije nevina, jer kada smo počeli da se zabavljamo mama me je pitala da li je "čista" i ja sam joj odgovorio da nije, da je imala momaka pre mene - izjavio je nesrećni muškarac za britanski portal Miror.

Na njegovo iznenađenje, kada je rekao devojci da ne bi trebalo da nosi belu haljinu, naišao je na nerazumevanje.

Foto: Shutterstock

 

- Moja verenica je bila veoma uznemirena kada sam joj rekao da bi trebalo da obuče venčanicu u nekoj drugoj boji, ali na kraju je popustila i sada tražimo svetlucavoplavu haljinu.

Devojka je ipak počela da se dvoumi:

- Rekla mi je da se neće udati za mene jer se oseća poniženo zbog čitave ove situacije sa bojom haljine, ali ja stvarno ne vidim u čemu je problem? - zaključio je mladoženja.

Kako ne shvata ljutnju koji je izazvao kod svoje verenice, savet je potražio od korisnika društvene mreže "Reddit". Međutim odgovore koje je dobio nije očekivao:

Foto: Shutterstock

 

"To nije hršćanska tradicija, niti je moderna tradicija. Ne postoji "hršćanska boja" za nevinost u braku ili za bilo šta drugo!, "Ovo je bolesno, ne mogu verovati da je ostala s tobom nakon ovoga" bili su samo neki od komentara besnih korisnika ove mreže. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija