• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.02.2024

14:50

Istopiće se od miline! Ovo su najlepše poruke za Dan zaljubljenih

Shutterstock

Ljubav

Istopiće se od miline! Ovo su najlepše poruke za Dan zaljubljenih

Podeli vest

Ukoliko želite rečima da iskažete koliko vam osoba znači, učinite to pomoću neke od ovih poruka.

Dan zaljubljenih je oduvek bio nešto oko čega su se vodile žustre polemike. I dok jedni obožavaju ovaj dan i jedva čekaju da na još jedan način iskažu svoju ljubav prema partneru, drugi smatraju da je to samo marketinški trik i način da se poveća potrošačka korpa.

Nema sumnje da postoji mnogo stvari koje biste mogli da poklonite vašoj dragoj osobi na ovaj dan, ali nešto što će sigurno pamtiti jesu reči koje joj iskreno uputite. 

Ukoliko niste vični smišljanju poruka i čestitki, donosimo vam nekoliko predloga (ono što je dobro jeste da mogu da se primene i za muškarce i za žene):

Foto: Shutterstock

ljubav

1. S tobom svaki dan je kao Dan zaljubljenih. 

2. Ti si moj san koji se ostvario, srećan Dan zaljubljenih!

3. Bila si uvek divna i nežna prema meni. Uvek puna razumevanja i podrške. Šta drugo da ti dam, osim orgomne ljubavi koju osećam prema tebi. Želim da zauvek budeš moja!

4. U tvom zagrljaju nalazim sve što mi treba. Volim te!

5. Svaki je dan meni poseban, od kada upoznala sam tebe. Ti mi daješ snagu, ti mi pružaš mir i najviše od svega volim tvoj zagrljaj! Srećan nam dan zaljubljenih!

6. Svaki trenutak s tobom je dragocen. Srećan Dan zaljubljenih, ljubavi.

7. Svaki dan s tobom je posebna priča ljubavi.

8. Svaki dan proveden s tobom je poklon. Srećan Dan zaljubljenih, ljubavi!

9. U tebi sam pronašao/la svoju srodnu dušu. Volim te!

10. Najbolji dan u mom životu bio je taj dan kada sam te upoznala. Od tada, moj život ima smisla i sve je mnogo lakše od kada si ti tu! Srećan dan zaljubljenih!

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija