• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.03.2024

23:20

Tabu i u 21. veku! Čak 98 odsto muškaraca želi ovo, ali većini žena to nikad neće pasti na pamet

Shutterstock

Ljubav

Tabu i u 21. veku! Čak 98 odsto muškaraca želi ovo, ali većini žena to nikad neće pasti na pamet

Podeli vest

Iz nekog razloga, većina nas ima tendenciju da se drži ustaljenih uloga sa kojima smo odgajani zahvaljujući bajkama, kaže ekspertkinja za veze Jana Hoking.

Nije tajna da se muškarci i žene razlikuju. Imaju različite poglede na život i emocije. Ekspertkinja za veze Jana Hoking nedavno je otkrila da mnoge žene ne vole da rade ono što muškarci zaista žele, odnosno da postoji jedna stvar oko koje se često ne slažu.

Kao što već znate, ova godina je prestupna, a širom sveta postoji običaj da žene preuzmu kontrolu i zaprose svoje partnere 29. februara. Da li je neka to i uradila ne znamo, ali Jana je pre par godina rekla da je neprikladno da žena napravi prvi potez, a donekle se tako oseća i danas.

U svojoj nedavnoj kolumni za news.com.au, rekla je da se većina žena drži uloga sa kojima su odgajane tokom svog života.

Foto: Freepik.com

Većina žena čeka da ih partner zaprosi

- Iz nekog razloga, većina nas ima tendenciju da se drži ustaljenih uloga sa kojima smo odgajani zahvaljujući bajkama koje se vrte oko čekanja da naš princ dođe i obori nas s nogu - napisala je ona.

Da li žena treba prva da zove muškarca?

Jana je otkrila da ponekad ume da napravi prvi potez i da je pritom imala dosta sreće.

- Prva sam kontaktirala svog poslednjeg dečka i bilo je tako dobro što smo izlazili godinu dana. Raskinuli smo kada nas je posao odveo u različite gradove. I dalje mi povremeno nedostaje - istakla je ona i dodala:

- Mi žene preuzimamo kontrolu nad svojim finansijama, karijerama i životnim aranžmanima. Zašto još uvek oklevamo da preuzmemo kontrolu nad našim ljubavnim životima?

Foto: Shutterstock

Ko prvi treba da se javi?

Jana je tada otkrila da je u anketi koju je sprovela preko svog Instagram profila 98 odsto muškaraca priznalo da bi volelo da žena napravi prvi korak, prenosi Dejli star.

Jedna u 10

Nedavno istraživanje jedne farmaceutske kompanije sa više od 2.000 učesnika između 18 i 40 godina otkrilo je da samo jedna od deset žena zaista napravi prvi korak. Jana je rekla da su mnoge žene verovatno zbog ovoga propustile mnoge romantične prilike, pa je vredno razmisliti o tome.

- Dakle, žene, izađite iz svoje zone komfora i napravite prvi korak - istakla je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kakva uvertira za PSŽ: Lajpcig demolirao Borusiju, Bajern preživeo!
Fudbal

Kakva uvertira za PSŽ: Lajpcig demolirao Borusiju, Bajern preživeo!

Ekipa Borusije iz Dortmunda ubedljivo je savladana na gostovanju Lajpcigu sa 4:1 u 31. kolu Bundeslige, pa je pitanje kako će ovaj poraz uticati na "milionere" pred njihov okršaj sa Pariz Sen Žermenom u polufinalu Lige šampiona 01. maja. Bajern je ostvario tešku pobedu nad Ajntrahtom od 2:1, a sa tri boda izvukli su se Volfsburg i Verder Bremen.

27.04.2024

18:55

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija