• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.03.2024

23:20

Uz ovaj trik ćete imati duplo jače orgazme! Neočekivano otkriće koje morate da probate

Shutterstock

Ljubav

Uz ovaj trik ćete imati duplo jače orgazme! Neočekivano otkriće koje morate da probate

Podeli vest

Na mrežama se pojavio jedan od viralnih trikova koji je povezuje orgazam s ispijanjem kafe, a sve je isprobala australijski seks guru Nadija Bokodi - koja tvrdi da zaista deluje.

Jutarnja šoljica kafe je za mnoge obavezna, ali nekima pomaže i da se jače razbude i dožive jutarnji orgazam. Naime, seks guru Nadija Bokodi (34), iz Australije, isprobala je novi trik - pomaže joj espreso, koji je potpuno razbuđuje i tvrdi da nakon toga lakše uživa u svojoj igrački.

- Popila sam dupli espreso pre nego što sam ove nedelje upalila vibrator na punu brzinu. Dopustite mi da objasnim...' – rekla je.

Dakle, savet je da ako popijete kafu neposredno pre upuštanja u seks ili masturbaciju, možete doživeti jači orgazam.

Orgazam na kafi

Trend orgazma sa kofeinom počeo je kada je korisnik @cupofalekk_official objavio video u kojem tvrdi da šoljica kafe povećava orgazam za 50 procenata.

Foto: Shutterstock

Kofein izaziva širenje krvnih sudova

Ubrzo su se pridružili i mnogi drugi TikTokeri koji su se složili sa njim u svojim izjavama.

Iako se nauka ovim ne bavi, ipak je važno znati da je kofein vazodilatator, što zapravo znači da izaziva širenje krvnih sudova i time omogućava da više krvi teče kroz njih. Zato ljudi piju kafu – kada osete da im je potrebno razbuđivanje i više energije.

– Nije baš bilo vantelesno iskustvo, ali moj veliki orgazam je ipak delovao intenzivnije nego inače – zaključila je Nadija Bokodi.

Šta kažu stručnjaci

Međutim, ne postoji specifično istraživanje o tome da li kafa utiće na intimne organe. 

Naime, studija na pacovima iz 2018. otkrila je korelaciju između unosa kofeina i seksa, a ženke pacova koje su dobijale kofein doživljavale su više orgazama i bile su "raspoloženije" za seks, prenosi 24 sata.

Foto: Shutterstock

Veza kafe i orgazma nije sasvim isključena, smatraju ginekolozi

Ginekolog iz Melburna dr Džozef Sgroi rekao je Nadiji Bokodi da ta ideja nije sasvim isključena, iako misli da bi korist od kofeina u seksu verovatno bila veoma mala.

- Zanimljivo je da je dejstvo kofeina na krvne sudove različito. Krvni sudovi u mozgu i plućima imaju tendenciju da se sužavaju, dok se oni u stomaku šire. Dodajte to efektu na mozak kao stimulans i mogli biste da osetite poboljšanje orgazma – objasnio je dr Sgroi.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Đurđev uputio jasnu poruku: Sve snage usmeriti na očuvanje države i zaštitu nacije!
Politika

Đurđev uputio jasnu poruku: Sve snage usmeriti na očuvanje države i zaštitu nacije!

Ponašanje opozicije kakvo smo juče videli u Narodnoj skupštini se moglo i očekivati, oni su u mesecima iza nas intenzivirali svoje destruktivno ponašanje, što je kulminiralo tokom jučerašnje sednice, ali to je samo najava onoga što nas čeka u danima nakon izbora za Skupštinu grada Beograda i lokalnih izbora zakazanih za početak juna“, izjavio je poslanik i predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

03.05.2024

10:11

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!
napeto

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!

Rusko vojno osoblje ušlo je u četvrtak u vazdušnu bazu u Nigeru u kojoj su američke trupe, od kojih je vojna hunta Nigera zatražila da se povuku, a ministar odbrane SAD Lojd Ostin izjavio je da američki vojnici nisu u opasnosti i da su "ruske snage u posebnom kompleksu i nemaju pristup američkim snagama ili opremi".

03.05.2024

10:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija