• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

06.07.2023

23:20

TRIK ZA SUNČANJE PODELIO INTERNET! Polila se pivom i tvrdi da od toga ima preplanuli ten (VIDEO)

TikTok/beautyblira_

Moda i lepota

TRIK ZA SUNČANJE PODELIO INTERNET! Polila se pivom i tvrdi da od toga ima preplanuli ten (VIDEO)

Podeli vest

Devojka tvrdi da će zbog piva biti tamnija, dok je mnogi upozoravaju da može da dobije rak kože.

 

 

Mnoge devojke priželjkuju preplanuli ten, a naročito u letnjem periodu, kada se koža ipak više vidi, usled nošenja haljinica i otvorenijih bluza.

Ipak, u želji da taj ten dobiju što brže i lakše, prave greške koje bi ozbiljno mogle da ugroze njihovo zdravlje.

Tako je na društvenoj mreži TikTok osvanuo snimak na kojem devojka predlaže da preplanulost dobijete ni manje ni više nego pomoću piva.

Navodno, sve što treba da uradite jeste da se polijete pivom i razmažete ga po sebi, pa dozvolite njemu i suncu da ubrza proces tamnjenja.

- Izaberite pivo za tamnjenje, zahvalite mi kasnije - napisala je devojka uz snimak, koji je dobio zapravo mnogo negativnih komentara.

Foto: pexels.com

sunčanje

Ljudi su ostali zapanjeni ovim savetom, ističući da je ovo odličan način za dobijanje raka kože. 

- Ovo je glupa ideja. Molim vas ne radite to.

- Rak kože je ušao u komentare, ovo je veoma loše, ne šalim se.

- Ludost TikTok-a nema granice.

- Moj otac je preminuo od raka kože, to nije nikakva šala, molim vas koristite kreme za sunčanje - bili su samo neki od komentara.

Lekari i dermatolozi bez izuzetka preporučuju korišćenje krema za sunčanje, kao i umereno izlaganje suncu i to isključivo kada nije previše jako, pa bi savet ove devojke da se polivate pivom, ipak trebalo uzeti sa rezervom i bolje ne pokušavati.

Da li biste vi probali ovako nešto zarad tamnijeg tena ili se ipak držite zaštite od sunca?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Ovako će da izgleda Windows 12? (VIDEO)
Hi-Tech

Ovako će da izgleda Windows 12? (VIDEO)

Prošle su dve godine od kada je Windows 11 prvi put otkriven, a u isto vreme sledeće godine Majkrosoft bi mogao da počne da govori o Next Valley, koji bi trebalo da bude poznatiji kao Windows 12.

05.07.2023

14:23

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija