• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

18.10.2023

14:47

Raspukla se ko lubenica, izgleda moćno i seksi! Srpkinja sa džinovskom zadnjicom lomi krevete, ljude i stolice (FOTO)

profimedia

Moda i lepota

Raspukla se ko lubenica, izgleda moćno i seksi! Srpkinja sa džinovskom zadnjicom lomi krevete, ljude i stolice (FOTO)

Podeli vest

Nataša Kraun je bivša manekenka poznta po svojoj ogromnoj zadnjici, a nazivaju je i Srpkinjom sa najvećom pozadinom, budući da ima srpske korene.

Međutim, velika zadnjica nije došla sama od sebe, a Nataša se godinama trudi da ona bude što veća.

Visoka je oko 178 centimetara i ima 135 kilograma, dok obim bokova iznosi neverovatnih 182 centimetara. Cilj povećanja zadnjice jeste kako bi se osećala "moćno i se*si", a uzor joj je čuvena starleta Kim Kardašijan.

Osim estetskih operacija, Nataša koristi i druge metode koje utiču na obim njene zadnjice. Dnevno unosi preko 6.000 kalorija kako bi povećala masu, dane provodi konzumirajući piće i slatkiše. Ona je otkrila da pojede i više od šest kilograma čokoladnog krema mesečno.

- Moja transformacija šokirala je mnogo ljudi. Dosta sam dobila na težini, ali moram da se ugojim još 25 kilograma. Teško je održavati ovo telo. Morate puno da jedete, oko 6.000 kalorija dvnevno, a mora i puno da se vežba - rekla je ona jednom prilikom.

Foto: profimedia

 

 

Želja da drastično promeni svoj izgleda javila se čim je kročila u dvadeste godine. Već sa 20 imala je prvu estetsku operaciju.

Mnogi misle da je Nataša preterala, te da je pre intervencija bolje izgledala, no nju takvi komentari ne pogađaju. Svoje telo uspela je da unovči prodavajući svoje slike i snimke fanovima širom sveta.

- Nisam mislila da je moguće zarađivati novac na ovaj način, ali sada vidim da je moguće. S guzom sam lomila stolice, lomila sam krevete, lomila sam ljude. Uvek sam bila drugačija - otkrila je ona.

Foto: profimedia

 

 

Dok je neki osuđuju, ona veruje da je pravi primer drugima jer je drugačija i posebna.

- U Švedskoj žene misle kako moraju da izgledaju lepo, ali ja mislim da ljudi moraju da vide kako bi trebalo da izgledaju stvarne žene - rekla je.

Osim što je uradila zadnjicu, Nataša je imala i estetske intervencije na licu. Uradila je usne i jagodice, promenila  je boju kose, te iz plavuša prešla u crnke.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke
Politika

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke

Šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov reagovao je na izlaganje narodnog poslanika Demokratske stranke Nebojše Novakovića, i rekao da je uveren da je Novaković lično bio veoma pogođen onim delom ekspozea u kojem je mandatar Miloš Vučević govorio o otklonu od jugoslovenstva i jugonostalgije, što ga je navelo da prilično jadno reaguje i pokuša lično da diskredituje Vučevića.

01.05.2024

19:54

TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!
Live TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!

Sednica Skupštine Srbije prošla relativno očekivano. Miloš Vučević izneo je ko će biti ministri u novoj Vladi. Ipak, kao po običaju, pripadnici opozicije pokušali su da naprave skandal i od ove sednice. Na ovu, ali i druge važne teme govorili su gosti "Info večeri" govorili su novinari Dejan Vukelić i Vlado Dimić, a putem vajber uključenja uživo u program javio se i Božo spasić, bivši operativac SDB.

01.05.2024

22:28

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15