• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

28.11.2023

15:00

Kako da izgledate elegantno u helankama? Osnovna pravila koja će od vas napraviti modnu ikonu

pexels.com

Moda i lepota

Kako da izgledate elegantno u helankama? Osnovna pravila koja će od vas napraviti modnu ikonu

Podeli vest

Helanke su omiljeni odevni komad mnogih žena. Ako ih kombinujete pravilno, mogu izgledati i elegantno.

Među udobnim pantalonama koje će vladati sezonom jesen/zima 2023-2024, izdvajamo helanke kao favorite influenserki starijih od 50 godina. Bez sumnje, helanke su postale nove moderne crne pantalone. Zato želimo da podelimo s vama trikove za nošenje helanki ako želite da izgledate elegantno.

S obzirom na to da su helanke uske, važno je da ih kombinujete sa širokim gornjim delom – to je osnovno pravilo.

Kombinujte ih sa osnovnim elementima garderobe

Jedan od najboljih saveta koje možemo da podelimo sa vama je da kombinujete helanke sa osnovnim i vanvremenskim odevnim predmetima. Blejzeri, prevelike košulje, pleteni džemperi, trenč kaputi ili kaputi ravnog kroja.

Vodite računa o aksesoarima

Sledeća osnovna tačka koju treba imati na umu je moć aksesoara. Sve što treba da uradite je da svom autfitu dodate torbu, naočare za sunce i maksi minđuše kako biste ga potpuno uzdigli (i transformisali).

Foto: pexels.com

 

Nosite helanke s visokim potpeticama

Ako želite da nosite helanke u večernjem izlasku ili za neku posebnu priliku, kombinujte ih s visokim potpeticama i blejzerom. Ako ne želite visoke potpetice, obujte baletanke ili mokasine. To su najelegantniji i najsofisticiraniji komadi obuće.

Odlučite se za monohromatski autfit

Naravno, totalno crno biće siguran pogodak. Crne helanke, crni blejzer i crne mokasine. Sigurno ćete izgledati elegantno.

Najelegantniji autfiti s helankama

S blejzerom i štiklama

Ako želite da izgledate elegantno u helankama, uparite ih sa crnim blejzerom i crnim štiklama. Ispod blejzera možete obući moderni beli džemper sa crnim prugama.

Sa baletankama

Ako više volite ravne cipele, ne brinite, jer ćete elegantan autfit dobiti i ako kombinujete helanke sa baletankama, dugom košuljom i blejzerom.

 

 

Monohromatski autfit

Kada ste u nedoumici, totalno crno će uvek biti siguran pogodak. Preporučujemo vam da kombinujete sofisticiraniju odeću sa prozirnim materijalima i kamenčićima s vašim omiljenim helankama za večernji izlazak.

 

 

S čizmama do kolena

Ako želite da izgledate elegantno u helankama, kombinujte ih s modernim čizmama do kolena, prevelikim džemperom i oversize sakoom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anouk Yve (@anoukyve)

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija