• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.02.2024

14:50

Sve se providi! Ema Stoun pokazala zanosne obline u kreaciji koja je pravljena čak 450 sati, ovo morate videti (FOTO/VIDEO)

EPA

Moda i lepota

Sve se providi! Ema Stoun pokazala zanosne obline u kreaciji koja je pravljena čak 450 sati, ovo morate videti (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Glumica Ema Stoun se na dodeli BAFTA nagrada pojavila u impresivnoj haljini dizajnera Nikole Gekjera i privukla svu pažnju.

Ema Stoun je dobila nagradu za ulogu u filmu "Poor things", a sreću zbog nagrade nije krila na crvenom tepihu. 

Ona je za ovu svečanost odabrala haljinu francuskog dizajnera Nikole Gekjera, kreativnog direktora kuće Luj Viton. Duga asimerična haljina sa puf rukavom sa samo jedne strane ima mnoštvo detalja, a donji deo ove kreacije je providan. 

 

 

 

Nastala je od reljefnog materijala boje breskve, u kombinaciji sa satenom, ima niz ukrasa sa strane u obliku sitne dugmadi i veoma interesantan kroj. 

Zanimljivo je da je haljina nastala od 20 metara materijala i da je dizajner za nju utrošio čak 450 sati rada. 

 

 

Ema Stoun je svoje originalno izdanje na crvenom tepihu upotpunila sa jednostavnom ogrlicom i minđušama. Odlučila se za opuštenu punđu sa nekoliko pramenova kose koji padaju na lice, kao i za diskretnu šminku i karmin intenzivne bordo booje,


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija