• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

07.03.2024

17:20

Čoveku uklonjeno više od 200 tumora sa kože! Radio je kao spasilac i nikad nije mazao kremu za sunčanje (FOTO)

Facebook Printscreen/Leigh Raaschou

Zdravlje

Čoveku uklonjeno više od 200 tumora sa kože! Radio je kao spasilac i nikad nije mazao kremu za sunčanje (FOTO)

Podeli vest

Šokantne slike čoveka kome je uklonjeno preko 200 karcinoma sa kože pokazuju užasne posledice nenošenja kreme za sunčanje.

Li Rašou je bivši spasilac koji je većinu svog života proveo napolju, direktno pod moćnim australijskim suncem. Li je priznao da dok je radio kao mlađi spasilac, nikada nije nosio šešir, kao ni kremu za sunčanje.

On je objasnio da je njegov izgled posledica toga i dodao:

- Kao što vidite po presađivanju kože, imao sam više od 100 karcinoma kože uklonjenih u to vreme, verovatno više i od 200.

Li je prekriven ožiljcima i mrljama, a njegovo levo oko izgleda natečeno zatvoreno. On je opisao kako je izlaganje suncu izazvalo pustoš u njegovom telu, uzrokujući rak kože, melanom i druge zdravstvene probleme.

- Rak mi je ušao u kosti i morali su da mi izvade lobanju, da stave titanijumsku pločicu. Nažalost, dobio sam infekciju između pločice i mozga i morali su da mi je uklone. Međutim, zbog visokog rizika prilikom otvaranja ili krvarenja u mozgu i sličnih stvari, odlučili su da ga neće vratiti. Imao sam zračenje u svim delovima glave, a doktori su rekli da tumora više nema - rekao je Li za ABC.

On sada upozorava druge na važnost nošenja zaštite od sunca, nakon što je ostao sa užasnim ranama i trajno unakažen.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija