• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.04.2021

22:31

Velika uzbuna u Nemačkoj! ŽENA DIGLA NA NOGE POLICJU ZBOG DILDO - BOMBE!

Vesti

Velika uzbuna u Nemačkoj! ŽENA DIGLA NA NOGE POLICJU ZBOG DILDO - BOMBE!

Podeli vest

Neimenovana Nemica prijavila policiji da je, džogirajući u šumi u Pasauu, pronašla ručnu bombu. Kad je specijalna deminerska jedinica došla, ustanovila je da je reč o seks-igrački u obliku bombe

Nemačka specijalna deminerska jedinica pozvana je prošlog utorka da deaktivira ručnu bombu nađenu u blizini bavarskog gradića Pasaua na samoj granici sa Austrijom, ali je tamo umesto opasne eksplozivne naprave pronašla - dildo!

Neobična seks-igračka, u obliku ručne bombe, nalazila se u otvorenoj torbi, bačenoj pored staze za trčanje, a osim nje, specijalci su "zaplenili" još i bočicu lubrikanta, kao i kutiju neiskorišćenih kondoma.

Bezopasna naprava

Naprava koju su policajci našli nije predstavljala nikakvu opasnost po javnu bezbednost 

 

Građani često nalaze bombe 

Nemački mediji podsećaju da građani u toj zemlji često pronalaze eksplozivne naprave, naročito one zaostale iz Drugog svetskog rata. Tako je, recimo, prošle nedelje na jednoj građevini u Manhajmu na jugu Nemačke pronađena avionska bomba teška 500 kilograma. Više od 150 policajaca učestvovalo je u akciji evakuacije oko 3.000 građana, posle čega je bomba u kontrolisanim uslovima deaktivirana.


Kako javljaju lokalni mediji, policiju je pozvala neimenovana Nemica, koja je "sumnjivu napravu" primetila dok je džogirala šumom. Ona je prišla bačenoj torbi i, kako je rekla nadležnim organima, "pretrnula od straha" kad je u njoj videla crnu ručnu granatu. Istog momenta je prijavila da se u šumi nalazi "neaktivirana bomba", nakon čega je tamo hitno poslata deminerska jedinica pod punom opremom.


Međutim, nemački specijalci ubrzo su shvatili da je u pitanju lažna dojava, te da naprava koju su pronašli ne predstavlja nikakvu opasnost po javnu bezbednost, osim što zagađuje okolinu i plaši slučajne prolaznike.


- Ekipa je na teren izašla nakon prijave jedne građanke da je u šumi u gradiću Pasau pronašla sumnjivu i potencijalno opasnu eksplozivnu napravu, najverovatnije ručnu bombu. Granata se nalazila u bačenoj torbi koja je bila otvorena. Kad je policija stigla na teren, brzo je utvrdila da bomba nije prava, odnosno da se radi o igrački, napravljenoj od gume - rekli su iz policije u nemačkoj saveznoj državi Bavarija. 

Foto: Reuters


Prema njihovim rečima, policajci su nakon detaljnijeg ispitivanja utvrdili da je zapravo reč o seksualnom pomagalu. 


- Malo smo pretraživali po internetu i došli do zaključka da je gumena bomba u stvari neka vrsta igračke za odrasle, odnosno dilda. Tome u prilog ide i to što je pored perverznog pomagala nađena i bočica sa lubrikantom, ali i kutija sa kondomima. Nikakvog krivičnog dela, dakle, nije bilo, osim što su neodgovorni građani očigledno svoj otpad odlučili da bace van kontejnera - kazali su policajci. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!
Društvo

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!

Radmila Petrušić (1948-1999) bila je nastavnik Srpskog jezika i živela je u Pećkoj Banji zajedno sa suprugom Mihailom te sinovima Danilom i Goranom.Radmila je svoj radni vek počela daleke 1968. godine u varoši Vrela u etnički čistom albanskom mestu. Bila je pravi primer hrabre i ponosne Srpkinje koja se uvek vodila krilaticom "Sve za Srbiju, Srbiju nizašta".

06.05.2024

20:49

Vozač autobusa namerno ostavio putnicu na granici! Pre toga zaplenio pasoše: Srpkinja prošla pravi horor (VIDEO)
Društvo

Vozač autobusa namerno ostavio putnicu na granici! Pre toga zaplenio pasoše: Srpkinja prošla pravi horor (VIDEO)

Odlazak na letovanje nažalost ponekad može da se pretvori u vrlo loše i neprijatno iskustvo - čak traumatično. Devojka iz Srbije po imenu Ivona ispričala je na TikToku kroz koje sve stresne situacije je prošla sa svojim društvom prilikom povratka iz Grčke, a sve zbog turističke agencije i njenih radnika, koji su jednu njenu drugaricu čak ostavili namerno na granici!

06.05.2024

19:39

Nedopustivo etiketiranje država i naroda! Lavrov sa zvaničnicima Srbije
Politika

Nedopustivo etiketiranje država i naroda! Lavrov sa zvaničnicima Srbije

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov razgovarao je danas telefonom sa predsednicom Skupštine Srbije Anom Brnabić i ministrima unutrašnjih i spoljnih poslova Srbije Ivicom Dačićem i Markom Đurićem o situaciji na Kosovu i Metohiji, kao i o dešavanjima u i oko Bosne i Hercegovine, saopštilo je rusko Ministarstvo spoljnih poslova.

06.05.2024

19:18

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija