• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/mediji

24.08.2023

12:07

Već je jednom 'vaskrsao'! Ovo nije prvi put da je Prigožin proglašen mrtvim u avionskoj nesreći

Profimedia

Vesti

Već je jednom 'vaskrsao'! Ovo nije prvi put da je Prigožin proglašen mrtvim u avionskoj nesreći

Podeli vest

Osnivač "Vagnera" Jevgenij Prigožin možda je i dalje živ! Ovo, naime, nije prvi put da je on proglašen mrtvim u avionskoj nesreći. Zapadni mediji podsećaju da se već jednom mislilo da mrtav u padu aviona, da bi tri dana kasnije "vaskrsao". Budući da do sada zvanične potvrde da je stradao nema, mnogi veruju da bi mogla da se ponovi ista situacija kao prošli put.


U oktobru 2019. u Demokratskoj Republici Kongo srušio se vojni avion "antonov" An-27 sa osam ljudi u njemu. Tada je objavljeno da je Prigožin bio na tom letu, ali se tri dana kasnije ispostavilo da je živ. 

Kir Džajls, iz britanskog istraživačkog centra Četam haus rekao je da je poznato da je više pojedinaca promenilo ime u Jevgenij Prigožin, kao deo njegovih napora da zamaskira svoja putovanja i zaštiti sebe od atentata. 

- Nemojmo se iznenaditi ako se uskoro pojavi u novom videu iz Afrike - rekao je Džajls.

Spekulacije o tome da je Prigožin i dalje živ dolaze nakon što se na društvenim mrežama pojavio jedan stari video-snimak na kojem pričaju Prigožin i njegov partner, takođe osnivač "Vagnera" Dmitrij Utkin

 

 

Na snimku Utkin kaže Prigožinu: "Smrt nije kraj, to je samo početak nečeg drugog". Na to mu Prigožin odgovara: "Da, svi ćemo ići u pakao, ali u paklu mi ćemo biti najbolji".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15