• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.01.2024

17:25

Nastavnica matematike silovala učenika! Otac dečaka umešan u sve, drug prijavio slučaj

Informer

Vesti

Nastavnica matematike silovala učenika! Otac dečaka umešan u sve, drug prijavio slučaj

Podeli vest

Hejli je prošlog petka uhapšena nakon što je iz Misurija pobegla u Teksas

Nastavnica matematike iz SAD uhapšena je i optužena za silovanje učenika (16). U međuvremenu je uhapšen i otac tinejdžera koji se sumnjiči da je znao za njihovu vezu.

Nastavnica Hejli Nikel Klifton (26) optužena je za ugrožavanje dobrobiti deteta, za silovanje drugog stepena, seksualni odnos sa učenikom i zlostavljanje deteta četvrtog stepena. Otac dečaka optužen je jer je dozvolio svom maloletnom sinu da ima odnose sa svojom nastavnicom.

U sudskim dokumentima se navodi da su nastavnica i učenik, čiji identitet nije saopšten, odnose imali i u školi.

Osoba koja je u školi zadužena za ljudske resurse prijavila je ovaj slučaj policiji, a nakon što je jedan učenik iz odeljenja pokazao fotografije na kojima se vidi kako njegov drug ima ogrebotine na leđima.

Foto: Garden Ridge Police Department

 

Taj drug je zatim rekao da je te ogrebotine zadobio tokom odnosa sa svojom nastavnicom.

Policija je 8. decembra po prijavi došla u školu i razgovarala sa nastavnicom. Uvidom u njen telefon pronašli su poruke koje potvrđuju da je bila u vezi sa 16- godišnjim učenikom.

Učenik koji je prijavio slučaj ispričao je da je nastavnica Hejli bila previše "prijateljski nastrojena prema učenicima, kao i da je nekoliko puta bila neprikladno odevena".

U prijavi je navedeno da je Hejli često nosila uske i dekoltirane košulje, a navodno joj je i uprava škole zamerala što je bila previše bliska sa đacima.

Hejli je prošlog petka uhapšena nakon što je iz Misurija pobegla u Teksas.

Učenik koji je prijavio Hejli rekao je da je kada je saznao za vezu, otišao do oca svog druga koji mu je navodno rekao da je svom sinu dozvolio vezu i da bi lagao za svoje dete ukoliko je to potrebno.

U sudskim dokumentima se navodi da je otac znao za vezu svog sina i 26-godišnje nastavnice i umesto da prijavi slučaj školi i policiji, on ih je prikrivao.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Hoće li Nađ biti trener Partizana i naredne sezone? (ANKETA)
Partizan

Hoće li Nađ biti trener Partizana i naredne sezone? (ANKETA)

Trener fudbalera Partizana Albert Nađ imenovan je pre dva dana za šefa stručnog štaba crno-belih i tom prilikom potpisao je ugovor na godinu i po dana. Međutim, to suštinski ne mora ništa da znači i od više faktora zavisi koliko će se Nađ zaista zadržati na poslu o kojem je sanjao.

01.05.2024

14:01

Specijalac, kriminalac i folk zvezda, a majstori s loptom!
Showtime

Specijalac, kriminalac i folk zvezda, a majstori s loptom!

Bio bih vojnik specijalnih jedinica da nisam postao profesionalni fudbaler, kaže štoper Genta Stefan Mitrović za Informer, dok napadač Ferencvaroša Aleksandar Pešić otkriva da je kao mali sanjao da drži mikrofon i puni hale, a ne da bude golgeter.

01.05.2024

09:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15