• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.01.2024

07:00

Počeo sveopšti rat! Pakistan napao Iran, brutalna odmazda nuklearne države!

Reuters

Vesti

Počeo sveopšti rat! Pakistan napao Iran, brutalna odmazda nuklearne države!

Podeli vest

Pakistan je izveo niz "vrlo koordinisanih" vojnih udara u iranskoj provinciji Sistan i Baludžistan, saopštilo je danas pakistansko ministarstvo spoljnih poslova.

"Jedan broj terorista je ubijen tokom obaveštajne operacije", navodi se u saopštenju ministarstva.

Da je Pakistan izveo napade na teritoriji Irana, čija su meta bili militanti Baludžistana, saopštio je ranije danas Rojtersu visoki obaveštajni zvaničnik, dva dana nakon što je Iran izveo napade na pakistanskoj teritoriji.

Iranski mediji izveštavaju da je nekoliko projektila pogodilo selo u provinciji Sistan-Beludžistan i da su ubijene tri žene i četvoro dece.

Iran je u utorak saopštio da je gađao baze militanata u Pakistanu povezane sa Izraelom. 

Pakistan je saopštio da su u tom napadu pogođeni civili i da je dvoje dece ubijeno, uz upozorenje da će biti posledica za koje će Teheran biti odgovoran.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija