• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

19.01.2024

14:31

Pojavio se jezivi snimak drame na nebu! Boing 747 se zapalio u vazduhu! (VIDEO)

Printskrin x

Vesti

Pojavio se jezivi snimak drame na nebu! Boing 747 se zapalio u vazduhu! (VIDEO)

Podeli vest

Društvenim mrežama širi se zastrašujući trenutak kada se avion Boing 747 navodno zapalio u vazduhu samo nekoliko trenutaka nakon poletanja sa Međunarodnog aerodroma u Majamiju u četvrtak uveče.

Teretni avion "Atlas er Boing 747-8" sa 5 članova posade prinudno je sleteo na Međunarodni aerodrom u Majamiju (MIA) kasno u četvrtak nakon što se suočio sa kvarom motora ubrzo nakon poletanja. Kompanija je u saopštenju navela da se letelica bezbedno vratila na aerodrom i da nije bilo povređenih, javlja Rojters.

"Posada je ispoštovala sve standardne procedure i bezbedno se vratila u MUP", saopštila je kompanija, dodajući da će izvršiti inspekciju kako bi se utvrdio uzrok.

Neprovereni video snimci na platformi X pokazuju kako plamen kulja iz levog krila aviona dok je u letu. 

"Posada je ispoštovala sve standardne procedure i bezbedno se vratila u Majami", navodi se u saopštenju kompanije, preneo je Rojters.

Podaci "Flajt aver" pokazuju da je avion vredan više od 400 miliona dolara poleteo sa aerodroma u Majamiju u 22:32 i vratio se u 22:46. Nastavio je planirano putovanje za San Huan, Portoriko, kasnije uveče.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija