• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.01.2024

07:25

(VIDEO) Počelo je! Rusi brutalno spaljuju Kijev i Harkov! Krvavo jutro u Ukrajini, gore nebo i zemlja!

Shutterstock/Reuters/EPA

Vesti

(VIDEO) Počelo je! Rusi brutalno spaljuju Kijev i Harkov! Krvavo jutro u Ukrajini, gore nebo i zemlja!

Podeli vest

Rusija je danas izvela raketne udare na Kijev i Harkov u kojima su, prema dosadašnjim informacijama, dve osobe poginule, a sedam povređeno, saopštili su ukrajinski zvaničnici.

- Eksplozije u gradu! Detalji kasnije. Ne napuštajte skloništa - napisao je gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko na Telegramu.

Sergej Popko, šef vojne administracije regiona saopštio je da su sistemi protivvazdušne odbrane angažovani na odbijanju ruskog raketnog napada.

 

 

Popko je naveo da se kao posledica napada zapalilo nekoliko automobila u kijevskom okrugu Svjatošin, zapadno od centra prestonice, prenosi Rojters.

 

 

U seriji ruskih udara na Harkov jutros poginule su dve žene, saopštio je načelnik Oblasne vojne uprave Oleg Sinegubov, prenosi Ukrinform.

Kako je saopšteno, oko 7.15 sati po lokalnom vremenu u Harkovu je odjeknulo najmanje osam eksplozija.

To je bio drugi napad na Harkov tokom današnjeg dana, pošto je prethodno oko četiri sata ujutro došlo do serije udara, navodi Ukrinform.

Prema preliminarnim podacima, oštećena je stambena zgrada i civilna infrastruktura.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija