• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/unian

21.02.2024

09:09

(UZNEMIRUJUĆE) NATO rakete izmasakrirale Ruse! Pogođen vojni poligon u Donjecku!

Printscreen/Telegram, Shutterstock

Vesti

(UZNEMIRUJUĆE) NATO rakete izmasakrirale Ruse! Pogođen vojni poligon u Donjecku!

Podeli vest

Kako je preneo UNIAN, ukrajinska vojska je 20. februara napala vojni poligon u blizini sela Trudivskoje u Volnovaškom okrugu, Donjecka oblast. Kao rezultat napada, eliminisano je najmanje 65 ruskih vojnika.

Prema nekim podacima, udari su mogli biti izvedeni iz američkog višecevnog raketnog sistema HIMARS. U tom trenutku, na poligonu su se nalazili pripadnici 36. gardijske motorizovane brigade, prenosi UNIAN.

Kako prenosi Censor.NET , Trudivskoje se nalazi na više od 30 kilometara od linije kontakta.

Na društvenim mrežama isplivali su snimci jezivih udara Oružanih snaga Ukrajine na poligon.

U trenutku udara, na otvorenom polju, ruski komandanti su postrojili vojnike iz 4., 5. i 6. čete 36. gardijske motorizovane brigade. Oni su čekali dolazak komandanta 29. armije Istočnog vojnog okruga general-majora Olega Mojsejeva. 

Na snimku sa lica mesta, jedan od vojnika tvrdi da je HIMARS uništio najmanje dve čete ruskih snaga. Na snimku se vidi i ogroman broj tela. 

Pažnja! Uznemirujući snimak!

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kina visoko ceni rezultate koje Srbija ostvaruje! Zajednička izjava Vučića i Sija pravi pokazatelj čeličnog prijateljstva
Politika

Kina visoko ceni rezultate koje Srbija ostvaruje! Zajednička izjava Vučića i Sija pravi pokazatelj čeličnog prijateljstva

Predsednici Srbije i Kine Aleksandar Vučić i Si Đinping, potpisali su danas Zajedničku izjavu Republike Srbije i Narodne Republike Kine o produbljivanju i podizanju sveobuhvatnog strateškog partnerstva i izgradnji zajednice Srbije i Kine sa zajedničkom budućnošću u novoj eri, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

08.05.2024

20:56

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija