• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.04.2020

15:47

"KUĆNI" TRENING! Dušan Jovančić o životu u karantinu!

Crvena zvezda

"KUĆNI" TRENING! Dušan Jovančić o životu u karantinu!

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Dušan Jovančić rekao je da je tokom izolacije važno da se održava formu kako bi igrači u nekoj meri bili spremni za nastavak prvenstva

Svako jutro dobijamo program koji treba da ispunimo toga dana. U početku, kada je tek počela izolacija, ljudi iz kluba su nam dostavili neophodne rekvizite koji su nam nedostajali kako bismo odradili svaki mogući trening kod kuće. Tu mislim na bickle, trake za trčanje, kao i one najosnovnije stvari za trening. Imamo sve uslove da koliko-toliko održavamo našu spremu dok pandemija ne prođe -  rekao je Jovančić za klupski sajt.

Vezista crveno-belih ističe da kućni treninzi ne mogu da se porede sa onim pravim fudbalskim radom na terenu.

- Ogromna je razlika to što nismo zajedno. Mi smo pre svega jedan tim, koji je sa strucnim štabom provodio sate u zajedničkim aktivnostima u proteklom periodu. Sada je svako kod svoje kuće, maksimalno smo disciplinovani i poštujemo mere predostrožnosti. Što se tiče treninga, ovi „kućni“ ne mogu da se porede sa pravim, fudbalskim, treningom, ali u ovoj situaciji to je nešto što najbolje možemo da uradimo.

SPASILI SE OD BANKROTA! Evo koliko će Zvezda DA UŠTEDI SMANJENJEM ZARADA, ali će i dalje biti u problemu!

ZVEZDA I PARTIZAN SLOŽNO! Večiti izdali zajedničko saopštenje!

 


Fudbaleri Zvezde donirali su sredstva za respiratore i testove za virus Covid 19, a vezista crveno-belih nije krio zadovoljstvo povodom donacije tima Dejana Stankovića.

- Veoma je bitno da svako ko ima mogućnost pomogne, nije važan način i visina novca, već sam čin da se pomogne ljudima u nevolji. Svedoci smo svakoga dana da je ceo svet u teškoj situaciji. Medu igračima se „stvorila“ ta ideja da bi bilo lepo da nešto učinimo, i eto uspeli smo u tome. Nadam se da će ti brzi testovi pomoći našem zdravstvu, kao i da ce se ostali, koji naravno imaju mogućnost, ukljuciti u akciju -  rekao je Jovančić i opisao svoj dan u izolaciji.

 

Foto: Starsportphoto

 



- Najviše smo vremena, do sada, proveli van svog doma. Ovo je takav period kada možemo da budemo sa porodicom i da se svi zajedno družimo. U principu, moj dan izgleda tako što odradim trening, pogledam po neki film ili seriju i tako prolaze dani. Nemam neki ritual, sem svakodnevnog treninga, ali imam vremena za sve ostalo. Nadam se da ce sve ubrzo doći na staro, kako bi se i fudbal i život vratio na normalne staze. Zbog toga, ostanite u svojim domovima, slušajte savete lekara i budite socijalno odgovorni -  zaključio je Jovančić.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija