• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.07.2023

22:45

Jel mi ovo sanjamo? Dajte Real da se igramo! Navijači Zvezde u transu - Bahar već podigao "ušati pehar"! (FOTO)

Starsportphoto

Crvena zvezda

Jel mi ovo sanjamo? Dajte Real da se igramo! Navijači Zvezde u transu - Bahar već podigao "ušati pehar"! (FOTO)

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Fiorentinu u generalnoj probi pred početak nove sezone sa 5:0, a navijači srpskog šampiona oduševljeni su izdanjem čete Baraka Bahara.

Početak nove ere Crvene zvezde bolje nije mogao da počne, istina, radi se o mečevima u sklopu priprema, ali sve što je sistem Baraka Bahara pokazao u poslednja dva meseca - obećava. 

Da je teško zadovoljiti navijače Crvene zvezde najbolje znaju Baharovi prethodnici. Srpski šampion i kada je pobeđivao nije oduševljavao najvatrenije pristalice, rezultat nije uvek u prvom planu, a upravo je to ono čime je Izraelac kupio zvezdaže. Za sada i rezultat prati sve ono što na terenu pokazuju crveno-beli, ali prema reakcijama na društvenim mrežama jasno je da "loženje" zbog spektakularne igre može da počne. 

Proključale su društvene mreže tokom prvog poluvremena protiv Fiorentine tako da je jedan od korisnika "Tvitera" imao šaljiv komentar na konto "loženja"...

- Polako, ostavite nešto i za Vembli - aludirajući na kultni britanski stadion gde će se odigrati finale Lige šampiona naredne sezone. 

Nije dugo prošlo, a domišljati navijači Crvene zvezde napravili su montažu Baraka Bahara sa peharom namenjenim osvajaču Lige šampiona.

Ima i onih koji su sa stručne strane ispratili trijumf Crvene zvezde nad Fiorentinom, a njih je najviše oduševila fizička sprema srpskog šampiona. Četa Baraka Bahara pretrčala je i "prebila", u sportskom smislu, prošlogodišnjeg učesnika finale Lige konferencija. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Uspešno održana konferencija Lepota žene!
Moda i lepota

Uspešno održana konferencija Lepota žene!

Konferenciju "Lepota žene" drugu godinu za redom organizovala je agencija "Advertising Solutions", na čelu sa Natašom Vulin. Tokom celodnevnog programa, 21. maja, u prostoru Jugoslovenske kinoteke govorilo se o ženama kroz prizmu zdravlja, snage, pobede i lepote.

22.05.2024

16:37

Džet set

Srbija