• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.11.2023

23:26

Sferopulos nezadovoljan uprkos pobedi: Prestali smo da igramo kad smo vodili 17 razlike!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Sferopulos nezadovoljan uprkos pobedi: Prestali smo da igramo kad smo vodili 17 razlike!

Podeli vest

Nemanja je mnogo radio da se vrati na parket, poručio grčki strateg.

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras u Beogradu ekipu Budućnosti rezultatom 95:86 (21:18, 32:24, 16:21, 26:23) u meču šestog kola regionalne ABA lige. Najefikasniji u ekipi Crvene zvezde bio je Majk Tobi sa 23 poena, dok je Nemanja Nedović dodao 16. Šabaz Nejpir je postigao 14 poena, a Miloš Teodosić je ubacio 10. Kod gostiju, najbolji su bili su Mekinli Rajt i Marvin Džons sa po 17 poena.

- Želim da čestitam igračima na pobedi. Mi smo u situaciji gde gradimo našu igru, a kako to radimo moramo i da pobeđujemo i to je u ovom momentu najbitnije. Takođe moram da kažem da moramo da budemo bolji i kostantniji. Imali smo odličnu ofanzivnu utakmicu, sjajne procente, ali defanzivno nismo bili najbolji. Moramo da popravimo odbranu. Ne smemo da dozvolimo da primamo lake poene. Kada smo imali prednost od 17 poena, prestali smo da igramo dobru košarku, prestali smo da radimo ono što nam je donelo tu prednost. Dozvolili smo protivniku da se vrati. Moramo da pronađemo način da se borimo u odbrani bez obzira ako pre toga promašimo neke otvorene šuteve. Zadovoljan sam pobedom, ali isto tako sam uveren da možemo mnogo bolje da igramo - rekao je Sferopulos. 

Na današnjoj utakmici se na parket vratio Nemanja Nedović. Srpski reprezentativac bio je na prepoznatljivom nivou i pokazao koliko je falio ekipi u prethodnom periodu. 

- Zadovoljan sam povratkom Nemanje Nedovića. Radio je naporno da se vrati na parket i pomogne nam. Očekujem da će nastaviti da nam pomože - jasan je grčki strateg. 

Foto: Starsportphoto©

 

Najefikasniji večeras je bio Majk Tobi. Slovenački centar trpeo je kritike u prethodnom periodu zbog slabijih partija, ali je jasno da će u budućnosti biti važan šraf u igri srpskog šampiona. 

- Naravno zadovoljan sam i partijom Majka Tobija. Ovo mu je najbolja partija od kada sam ja došao. Ne očekujem da će svaku utakmicu postizati 23 poena, ali očekujem da bude aktivan. Uvek će neko drugi iskočiti sa poenima, svi igrači su vrlo bitni za ovaj tim - podvukao je Sferopulos. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!
Politika

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!

Nosilac zajedničke liste 12 opozicionih stranaka i pokreta, Borislav Novaković, koji u kampanji tvrdi da se zalaže za uljudnost i transparentnost u politici, tukao se s policijom, lažno glasao iz Soluna, podržavao pajser brigade omladine Narodne stranke, i preršajno je osuđivan za privredne prestupe. Osim toga, primao je platu za posao na koji nije dolazio.

21.05.2024

10:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija