• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.11.2023

14:44

Binić podviknuo: Bahar mora da bude bliži sa igračima

Starsportphoto

Crvena zvezda

Binić podviknuo: Bahar mora da bude bliži sa igračima

Podeli vest

Zvezda u poslednjih sedam godina nije bila konkurentnija u Evropi, a nedostatak sreće je glavni razlog poraza od Jang bojsa, tvrdi legendarni fudbaler crveno-belih Dragiša Binić.

Šampion Srbije je u Bernu poražen od Jang bojsa sa 2:0 u meču odluke, pa su crveno-beli ostali bez šanse da se domognu proleća u Evropi.

- Činjenica je da se igački dižemo, jedini minus ove sezone su izgubljeni bodovi od Jang Bojsa. Nismo imali sreće, moralo je da bude 2:0 posle pet minuta, na kraju bar četiri od onih šest sedam-šansi moralo je da završi u mreži - rekao je za Tanjug Dragića Binić.

 

Foto: Tanjug/AP

 

 

Prokomentarisao je i način na koji Barak Bahar vodi tim. Kaže da mora da bude bliži sa igračima

- Sve razumem i ratno stanje u njegovoj zemlji, ali mora da bude bliži sa igračima. Pa, Ljupko Petrović je izlazio sa nama u grad, ne da bi se provodio, nego na neki način "kontrolisao". Nije u redu ni uvođenje Kataija i Kange u finišu, kod mene to ne bi moglo - zaključio je Binić i dodao da bi bilo dobro da u derbiju igra što više domaćih igrača jer "bolje osećaju važnost utakmice od stranaca".

 

Foto: EPA

 

 

Nemam dilemu da smo bolji od njih, dali su nam dva gola bez šanse, utakmica me podsetila na naš duel protiv Grashopersa u Beogradu kada lopta nije htela u gol, naglasio je član Zvezdine šampionske generacije iz Barija.

- Mi sad moramo da se konsolidujemo, pobeda u derbiju je pod obavezno, zbog samopouzdanja igrača, ali i navijača. Najlakše je kritikovati - smatra Binić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija