• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.02.2024

07:45

Horor, sramota... Navijači Zvezde brutalno raspalili po igračima posle poraza

abaliga.com

Crvena zvezda

Horor, sramota... Navijači Zvezde brutalno raspalili po igračima posle poraza

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde iznervirali su navijače jer su poraženi od Budućnosti 84:62 u ABA ligi.

Odigrali su crveno-beli katastrofalno u derbiju 19. kola ABA lige i ubedljivo izgubili od Budućnosti u "Morači" rezultatom 84:62.

Nije mogla Zvezda da pogodi ništa, ono što je bilo najmoćnije oružje crveno-belih, njihov šut za tri poena, uopšte nije funkcionisao. Ubacili tek tri trojke iz čak 24 pokušaja, što samo govori koliko su bili van ritma, a nisu blistali ni za dva (20/39).

Kako trenutno stvari stoje, na tabeli ABA lige posle odigranih 19. kola Zvezda je prva sa skorom od 16 pobeda i tri poraza. Poraz nije uticao na "pomeranje" na tabeli, a crveno-beli sada prvom pratiocu, ekipi Budućnosti "beže" dve pobede. Sa druge strane, trijumf Podgoričana doneo im je drugo mesto i skor od 14 pobeda i 5 poraza, dok je Partizan "pao" i sada je na deobi trećeg i četvrtog mesta na tabeli sa 13-6, isto koliko ima i Cedevita Olimpija.

 Navijači Crvene zvezde razočarani su partijom svojih ljubimaca u Podogorici, pre svega nedopustivo lošim pristupom utakmici.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Navijači bi rado mnogim igračima videli leđa.

 

 

Bilo je i šaljivoih komentara jer je Partizan poražen od Splita (74:67).

 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija