• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: J. N.

02.03.2024

15:06

Kraj! Zvezda sa dva penala tukla TSC u derbiju kola i preuzela prvo mesto na tabeli! (VIDEO)

Starsportphoto

Crvena zvezda

Kraj! Zvezda sa dva penala tukla TSC u derbiju kola i preuzela prvo mesto na tabeli! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri TSC-a trenutno igraju protiv Crvene zvezde meč 23. kola Superlige Srbije.

Trener crveno-belih Vladan Milojević pribegao je formaciji sa trojicom pozadi, koju inače ne preferira.

 

TSC - CRVENA ZVEZDA 1:3 (0:1)

Strelci: Pantović 62 - Kanga 36 (p), Bukari 63, Hvang 84

Grad: Bačka Topola

Stadion: TSC Arena

Gledalaca: 4.000

Sudija: Milan Ilić

Žuti kartoni: Petrović, Vulić, Đakovac, Antonić (TSC)

TSC (4-3-3): Ilić - Krstić, Pejić, Antonić, Petrović (od 70. Vlalukin) - Milosavljević, Vulić (od 70. Radin), Đakovac (od 90. minuta Popović) - Jovanović (od 70. Rakonjac), Pantović (od 74. Stanić), Ćirković.

Trener: Žarko Lazetić

Crvena zvezda (3-4-2-1): Glazer - Dragović (od 30. Điga), Spajić, Rodić - Bukari, Hvang, Mijailović, Lučić (od 43. Stamenić) - Kanga, Ivanić (od 77. Olanjinka) - Ndijaje (od 77. Kraso).

Trener: Vladan Milojević 

 

UŽIVO

DRUGO POLUVREME

90+3. minut - KRAJ U BAČKOJ TOPOLI! Crvena zvezda ostvarila je vrlo bitnu pobedu i barem na dva sata preuzela lidersku poziciju na tabeli.

90. minut - Nakon Aleksandra Dragovića i Vladimira Lučića na povredu se žali i Uroš Spajić. Još tri minuta u Bačkoj Topoli.

89. minut - Opao je tempo nakon Hvangovog gola. Korejac je, najverovatnije, doneo crveno-belima vrlo bitna tri boda.

84. minut - In Bom Hvang precizan za 3:1, Zvezda najverovatnije overava pobedu u Bačkoj Topoli!

Foto: Starsportphoto

 

 

82. minut - Nov penal za Zvezdu! Antonić je odgurao Olanjinku, biće jedanaesterac za goste! Ne buni se previše defanzivac domaćih, dobio je u žuti karton. Biće to nova šansa za crveno-bele.

81. minut - Olako je izgubio loptu Gelor Kanga, oteo mu je Petar Stanić, ali nije uspeo da materijalizuje šansu. Zaustavio ga je Điga.

77. minut - Menja Milojević. Na terenu su Piter Olanjinka i Žan Filip Kraso, a izašli su Mirko Ivanić i Šerif Ndijaje.

76. minut - Nastavlja TSC da pritiska, ali igrači gostiju se dobro drže zasad. Điga otklanja opasnost pred golom svog tima. Sada pokušava Radin, odlična intervencija Glazera.

70. minut - Trostruka izmena u domaćem timu. Izašli su Petrović, Vulić i Jovanović, ušli Vlalukin, Radin i Rakonjac.

69. minut - Velika šansa za TSC i velika odbrana Omrija Glazera! Saša Jovanović šutirao je iz kaznenog prostora, ali fantastično je reagovao izraelski golman!

66. minut - Pršti u drugom poluvremenu! Milosavljević je imao dobru šansu za TSC, ali pucao je preko gola!

Foto: Starsportphoto

 

 

63. minut: Bukari za 2:1. Crvena zvezda vraća prednost. Svega minut nakon što je goste šokirao Miloš Pantović, Osman Bukari je odlično reagovao i vratio prednost crveno-belima!

 

 

62. minut: Pantović za 1:1. TSC je izjednačio. Mladi fudbaler udarcem glavom savladao je Omrija Glazera za poravnanje rezultata!

 

 

59. minut: Imao je dobru priliku Saša Jovanović, mada mu je Glazer odbranio. 

55. minut: Bukari je gađao, ali u spoljni deo mreže. Da je odlučio da doda loptu nekom od saigrača, konkretno Ivaniću, možda bi bilo 2:0. 

53. minut: Ivanić je pokušao, ali bez veće opasnosti po TSC. Ostaje 1:0. 

52. minut: Već dva minuta se ukazuje pomoć golmanu Veljku Iliću. Uspeo je da ustane, a pitanje je hoće li moći da privede utakmicu kraju. 

Foto: Starsportphoto

Ilić na zemlji

50. minut: Kad god je prekid, kanga ubacuje loptu, pa tako i ovog puta. Dobro je reagovao Ilić, ali nije skroz otklonio opasnost. Naleteli su Antonić, Ndijaje i Điga, Ilić je završio na zemlji. 

46. minut: Počelo je drugo poluvreme.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA

45+1: Odličnu priliku imao je domačin, ali je Šiga dobro reagovao. Zatim je usledio korner za TSC, a Glazer je izbacio loptu koja je opet otišla u korner. Ovaj put je intervenisao Spajić i situacija je raščišćena. 

41. minut: Ne da se danas Zvezdi, druga prinudna izmena. Povredio se i Vladimir Lučić, tako da će na teren Marko Stamenić. Pošto je Lučić jedini bonus igrač, mora da uđe neko do 21 godine.

37. minut: Kakva ludnica je bila u proteklih pet minuta. Žuti karton je tokom provere u VAR sobi dobio trener TSC-a Žarko Lazetić zbog negodovanja. Karton je dobio i Miloš Vulić zbog starta nad Kangom. Zvezdi je posle duže konsultacije sudija dosuđen jedanaesterac. 

Foto: Starsportphoto

Slavlje fudbalera Zvezde

36. minut: Penal za Zvezdu. GOOOOL: Zvezda vodi 1:0. Precizan je Gelor Kanga. 

 

33. minut: Prekid i dalje traje, sudija Milan Ilić odlazi u VAR sobu da pogleda situaciju. 

31. minut: Igra je zaustavljena. Vulić je bio u Kontaktu sa Kangom, koji je pao i traži penal. Čeka se reakcija iz VAR sobe. 

30. minut: Ušao je Naser Điga

28. minut: Ne vredi, ne može na silu. Dragović mora da napusti igru. Ne može da nastavi dalje. Ili barem neće da rizikuje da se ozbiljnije povredi pred derbi. Kapitensku traku preuzeo je Uroš Spajić.

27. minut: Ukazuje se pomoć Aleksandru Dragoviću. Ležao je na zemlji posle jednog duela i dozivao pomoć. Zvezda je na minut bila sa igračem manje. 

26. minut: Jedna od najboljih šansi za Zvezdu. Ubacio je loptu Mijailović, a onda ju je Ndijaje dočekao i šutirao ka Iliću. Ipak, golman je odbranio. 

Foto: Starsportphoto

Šerif Ndijaje

 

24. minut: TSC odoleva i sve više se oslobađa. Pokušao je sada Milosavljević, ali mu je udarac izblokiran. 

21. minut: Nešto mirniji period igre, odnosno bez prave šanse na bilo kojoj strani. I dalje gosti pokazuju jaču želju da povedu. 

16. minut: Pokušao je TSC kroz igru da organizuje napad, ali to je osujećeno čim su prešli centar. Dobar ritam utakmice, mada je Zvezda ofanzivnija. 

13. minut: Jedini način da TSC zapreti je kontra. Pokušali su Saša Jovanović i Đakovac, ali dok su osmislili šta bi da urade, vratili su se igrači Zvezde ispred Glazera u šesnaesterac. 

12. minut: Imala je Crvena zvezda pokušaj iz prekida. Loptu je ubacio Gelor Kanga, ali je neko od igrača TSC-a dobro reagovao i izbacio je u daljinu. 

8. minut: Auh, kakva šansa. Kanga je sa distance pogodio prečku. Da je malo niže gađao, ne bi golman Veljko Ilić mogao ništa da uradi. 

Foto: Starsportphoto

Pokušaj Kange da ugrozi TSC

6. minut: Napravio je Srđan Mijailović faul nad Sašom Jovanovićem, mada je dobro igrač TSC-a. Uspeo je da spreči Zvezdinog vezistu da šutira ka golu. Trebalo bi Mijailović da bude pažljiviji, jer ukoliko dobije žuti karton, biće mu to četvrti od početka sezone i neće moći da igra na derbiju u sledećem kolu. 

3. minut: Konkretnija je Crvena zvezda, a to se odmah videlo u 3. minutu. Kombinovali su Kanga, Hvang i Ivanić, ali je gužvu pred golom domaćina raščistio je štoper Antonić. 

Foto: Starsportphoto

Lučić stiže Krstića

1. minut: Utakmica je počela.

PRE UTAKMICE

15.37: Velika prašina se podigla kada je TSC objavio saopštenje koje se odnosi na navijače Crvene zvezde. Rečeno je da niko sa obeležnija crveno-belih ne može da uđe na ističnu i južćnu tribinu. Kasnije je to izmenjeno, pa je na snazi ostala zabrana samo za južnu tribinu, što je takođe presedan. Ovo nije sprečilo veliki broj navijača iz Beograda da danas krenu put Bačke Topole u nadi da će svako od njih uspeti da uđe na stadion. 

Foto: ATAIMAGES

 

15:29: TSC je prolećni deo polusezone počeo fantastično. Najpre je pobedio IMT u gostima (2:0), zatim Radnik kod kuće (1:0), pa Železničar takođe u gostima (3:2). Crvena zvezda je takođe počela polusezonu na najlepši mogući način. Na Milojevićevom debiju pao je Voždovac na "Marakani" (2:1), pa Novi Pazar u gostima (3:0) i Čukarički kod kuće (3:0). 

15.25: TSC je jesenas uspeo da osvoji bod protiv Crvene zvezde na "Marakani", ali je tada trener srpskog šampiona bio Barak Bahar. Jasno je i Lazetiću da će mu teže biti sa načinom igre koji forsira aktuelni strateg crveno-belih, pa ne čudi što je rekao da će ako bude potrebe "parkirati dva autobusa ispred gola da se brani". Čak i nije izašao sa klasičnim špicem. 

Foto: Starsportphoto

Žarko Lazetić

 

15.17: Milojević je ovaj put odlučio da ostavi na klupi mladog desnog beka Mimovića, pa je ulogu bonusa prepustio Vladimiru Lučiću. Među igračima na klupi nalazi se i Aleksandar Katai, koji se tek oporavlja od povrede leđa i ove sezone još nije zaigrao. Milojević niej ljubitelj formacije sa trojicom pozadi, ali zbog bonus pravila je morao da improvizuje. A šta je rekao pre meča, možete da pročitate ovde. 

Foto: FK Crvena zvezda

Vladan Milojević

15.12: Crvena zvezda je trenutno drugoplasirana, sa bodom manje od lidera Partizana, sa kojim se sastaje već sledeće nedelje. Kako i ekipa sa "Marakanae" pretenduje na titulu, jedini cilj je pobeda u svakom meču, pa i u ovom. TSC je treći, ne mašta o tituli, ali svakako želi jednu od pozicija koje obezbeđuju iskorak u kvalifikacije za evropska takmičenja. 

 

Пласман обезедио Sofascore

 

15.08: Dobro došli na blog uživo posvećen utakmici TSC - Crvena zvezda u 23. kolu Superlige Srbije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija