• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

06.03.2024

14:31

Užasne vesti pred derbi! Zvezda ostaje bez važnog igrača do kraja sezone!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Užasne vesti pred derbi! Zvezda ostaje bez važnog igrača do kraja sezone!

Podeli vest

Znali su u redovima Crvene zvezde da će Vladimir Lučić (21) zbog povrede kolena propustiti derbi sa Partizanom (subota, 17.00), ali ne i da je situacija toliko ozbiljna da će mladi igrač verovatno morati na operaciju.

Informer je juče pisao da će štoperi Aleksandar Dragović i Uroš Spajić biti spremni za "večiti derbi", kao i da jedini igrač na kojeg trener Vladan Milojević neće moći da računa  Vladimir Lučić.

Ipak, niko se nije nadao da će situacija oko bonusa kluba iz Ljutice Bogdana biti u ovoj meri nezavidna. Naime, čeka se još jedan lekarski pregled i snimak, nakon čega će biti doneta definitivna odluka, saznaje Mozzart sport.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

 

Do povrede je došlo nakon duela sa igračem TSC-a u Bačkoj Topoli, a nesrećnom Lučiću su stradali ligamenti kolena, što znači da je sezona za njega završena.

Mladi fudbaler se tokom letnjih priprema nametnuo tadašnjem treneru Baraku Baharu i izborio se za ulogu bonusa u startnoj postavi aktuelnog šampiona Srbije.

Odigrao je 30 mečeva, dao dva gola i pet puta asistirao, pa će se njegovo odsustvo i te kako osetiti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Svet bruji o Srbinu, vunderkind bacio sve u trans! Hvalospevi posle nestvarne noći za potencijalnog "orla"
Fudbal

Svet bruji o Srbinu, vunderkind bacio sve u trans! Hvalospevi posle nestvarne noći za potencijalnog "orla"

Mladi fudbaler Aleksandar Pavlović (19), bio je jedan od ključnih igrača za Bajern Minhen u pobedi od 3:0 u osmini finala Lige šampiona protiv rimskog Lacija. Svetski, a posebno nemački mediji se pitaju da li će nakon generacije Tomasa Milera, Holgera Badštubera i Davida Alabe, upravo on biti prvi igrač koji će iz omladisnke škole nemačkog giganta napraviti bum na fudbalskoj pozornici.

06.03.2024

10:23

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija