• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.01.2020

21:50

LEGENDA TURSKOG FUDBALA VOZI TAKSI I PRODAJE KNJIGE! O njemu je brujala planeta, a sada sada ne sme da se vrati u otadžbinu jer je protiv Erdogana!

Fudbal

LEGENDA TURSKOG FUDBALA VOZI TAKSI I PRODAJE KNJIGE! O njemu je brujala planeta, a sada sada ne sme da se vrati u otadžbinu jer je protiv Erdogana!

Podeli vest

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Turske i možda najbolji igrač ove države u istoriji, Hakan Šukur proživljava težak period u svom životu. Legendarni napadač trenutno radi kao taksista

 

Živa legenda turskog fudbala Hakan Šukur našao se na udaru svoje države još 2013. godine kada je odlučio da se isčlani iz Erdoganove političke stranke. Tada se odlučio na izgnanstvo pa je spas potražio u Vašingtonu.

"SRPSKA KOBRA" PREDSTAVLJENA U LOS ANĐELESU! Bivši fudbaler Crvene zvezde na novom zadatku!

- Neprijateljstvo je tu počelo. Radnja moje žene je kamenovana, moja deca su zlostavljana, a meni su pretili zbog svake izjave koju sam imao - prenosi nemački Fokus.

- Kada sam otišao uhapsili su mi oca i konfiskovali sve što sam imao - dodao je Šukur.

Dok je nekadašnjem napadaču Intera, Parme, Blekburna i osvajača 14 trofeja sa Galatasarajem imovina u domovini zamrznuta, on za to vreme vozi taksi za kompaniju "Uber" u Sjedinjenim Američkim Državama i u slobodno vreme prodaje knjige.

Foto: APphoto

- Neko vreme sam imao i kafeteriju, ali smo počeli da viđamo neke čudne ljude koji su slušali dombra muziku - napominje Šukur, koji podseća da mu je Erdogan sve uzeo.

- Nemam više ništa na svetu. Erdogan mi je uzeo sve, pravo na slobodu, pravo da objasnim svoje namere, čak i pravo da radim - objasnio je Šukur.

Za njime je raspisana poternica u Turskoj još od 2016. godine, osam godina nakon što se učlanio u Erdoganovu partiju i tri pošto je otišao iz nje.

Šukur je u dresu Turske odigrao 112 utakmica i dao je 51 gol. Jedan od najdražih bio mu je pogodak posle 10.98 sekundi meča za treće mesto protiv Južne Koreje na Svetskom prvenstvu 2002. godine.

Bonus video:

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija