• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.11.2020

21:35

TRESE SE EVROPA! SPREMNA JE TRANSFER BOMBA!

Fudbal

TRESE SE EVROPA! SPREMNA JE TRANSFER BOMBA!

Podeli vest

Kapiten Real Madrida Serhio Ramos nije u najboljim odnosima sa čelnicima kluba jer ne žele da mu daju dugoročan ugovor već, pošto ima preko 30 godina, poštuju politiku produžavanja saradnje na po godinu dana (plus 1)

Prvi u red je, prema pisanju renomiranog "Asa", stao Pari Sen Žermen koji je već kontaktirao Ramosa. Navodno mu je ponudio trogodišnji ugovor, sa ukupnim prihodom od 60.000.000 evra.

Foto: Tanjug/AP

Cifra od 20.000.000 evra na godišnjem nivou vrlo je primamljiva za kapitena Reala, a ostaje da se vidi u kom pravcu on razmišlja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Uspešno održana konferencija Lepota žene!
Moda i lepota

Uspešno održana konferencija Lepota žene!

Konferenciju "Lepota žene" drugu godinu za redom organizovala je agencija "Advertising Solutions", na čelu sa Natašom Vulin. Tokom celodnevnog programa, 21. maja, u prostoru Jugoslovenske kinoteke govorilo se o ženama kroz prizmu zdravlja, snage, pobede i lepote.

22.05.2024

16:37

Džet set

Srbija