• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.01.2021

14:39

RADOST NAVIJAČA MILANA, STREPNJA ZA DELIJE! Ibra u sastavu protiv Torina!

Fudbal

RADOST NAVIJAČA MILANA, STREPNJA ZA DELIJE! Ibra u sastavu protiv Torina!

Podeli vest

Poslednja vest stiže iz Italije za navijače MIlana - Zlatan Ibrahimović se nalazi u konkurenciji za tim za subotnju utakmicu protiv Torina na San Siru (20.45)

Zlatan Ibrahimović je napokon spreman za teren! Već u subotu protiv Torina će biti u sastavu, ali se ipak očekuje da meč započne sa klupe.

Izvanredni Šveđanin doživeo je povredu još 22. novembra protiv Napolija i očekivalo se da neće biti u sastavu za ovaj meč, ali se to ipak dogodilo.

Foto: Tanjug/AP

Vraća se Ibra... Zvezdo, spremi se!

Sada Dejan Stanković sa sigurnošću zna da treba da priprema Zvezdu na to da će igrati protiv jednog od najboljih napadača današnjice!

Pored Ibrahimovića na spisku igrača za ovaj meč našao se i Hakan Čalhanoglu, koji je povredio skočni zglob protiv Juventusa u sredu i mislilo se da neće biti dostupan za ovaj meč

Situacija u ekipi Stefana Piolija je daleko od dobre, s obzirom da su van konkurencije zbog povreda Aleksis Selemakers, Ismael Benaser i Mateo Gabija.  Ante Rebić i Rade Krunić su bili pozitivni na Kovid, tako da ni oni nisu u konkurenciji-

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija