• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.08.2021

11:59

LAPORTA OTVORIO KARTE! Mesijev potpis bi UNIŠTIO Barsu! Nećemo zbog njega da...

Fudbal

LAPORTA OTVORIO KARTE! Mesijev potpis bi UNIŠTIO Barsu! Nećemo zbog njega da...

Podeli vest

Predsednik Barselone Đoan Laporta održao je konferenciju za medije povodom definitivnog rastanka sa Lionelom Mesijem

Kao bomba je odjeknula vest da je Leo Mesi definitivno raskrstio sa Barselonom, pa je prvi čovek katalonskog kluba morao pred novinare kako bi objasnio zbog čega je Argentinac napustio klub.

- Dobro jutro svima, ovde sam da objasnim šta se desilo sa Lionelom Mesijem i zašto je otišao - započeo je Laporta, pa nastavio u dahu:

- Finansijski gubici su teži nego što smo očekivali. Prevelike su plate igračima. Finansijski fer-plej nas takođe blokira. Ne mogu da donesem odluku koja će nas uništiti. Barselona kao klub je najvažnija. Brojevi koje smo napravili nakon prvih prognoza revizije mnogo su gori od onoga što nam je rečeno i što smo očekivali. To je dovelo do mnogo većih gubitaka i duga. Nećemo da založimo klub. Nisam voljan da založim prava kluba da bi se finansijski izvukli, pa makar i zbog njega, makar i zbog najboljeg igrača sveta. Mi smo institucija. Leu smo zahvalni na svemu - rekao je prvi čovek Katalonaca.

Foto: Tanjug/AP

Đoan Laporta

Novinare je interesovalo da li je svaka nada izgubljena ili postoji šansa da Argentinac ipak ostane na "Nou Kampu".

- Šanse da Mesi opet potpiše za Barselonu? Neću da vam dajem lažnu nadu. Imali smo rok do kada može da potpiše i nismo ga ispunili. Sada on razmatra druge opcije. Pregovori su završeni, više ne možemo da ga registrujemo - zaključio je Laporta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!
Politika

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!

Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je danas da se gađanje kamenicama Osnovne Škole "21. novembar" u Gojbulji, u opštini Vučitrn, kojom prilikom je slomljeno staklo na ulaznim vratima i jedna kamera, ne može se shvatiti drugačije, nego kao otvorena pretnja Srbima na Kosovu i Metohiji, kao i da su slični napadi koji su gotovo svakodnevni, posledica antisrpske politike Aljbina Kurtija.

21.05.2024

12:42

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija